Főoldal Filmek A Legenda vagyok 2. producere elárulta, mikor játszódik a történet, és melyik befejezéssel folytatják
Filmek

A Legenda vagyok 2. producere elárulta, mikor játszódik a történet, és melyik befejezéssel folytatják

Will Smith is visszatér a folytatásban, de premierdátumot továbbra sem kapott a Legenda vagyok folytatása.

503
Legenda vagyok

Hetekkel ezelőtt mutatta be a The Last of Us című sorozatát az HBO, és a sok millió rajongó között ott van Akiva Goldsman forgatókönyvíró is. Goldsman, akitől nem idegen a posztapokaliptikus világban játszódó történetek vonala, többek között a 2007-es Legenda vagyok forgatókönyvének társszerzője volt. Ő írja majd a korábban bejelentett folytatást, és Francis Lawrence is visszatér a rendezői székbe.

A Deadline-nak adott új interjújában Goldsman kitért arra, hogy haladnak a folytatás sztorijával. Konkrét részleteket nem tudtunk meg, például azt, hogy Michael B. Jordan milyen szerepet kap a történetben, de azt megerősítette, hogy a folytatás az eredeti film alternatív befejezését követi. Goldsman azt is elárulta, hogy miközben a The Last of Us-sorozatot nézte, ihletet merített a poszt-apokaliptikus világból, és ezt felhasználja majd a Legenda vagyok 2. részében is.

Ez néhány évtizeddel később kezdődik majd, mint az első. A The Last of Us megszállottja vagyok, ahol a világot csak az apokalipszis után látjuk, 20-30 évvel később. Látod, ahogy a természet visszaveszi az uralmat, és van valami gyönyörű abban a kérdésben, hogy ha az ember kilép az elsődleges földlakó szerepéből, mi történik? Ez New Yorkban különösen látványos lesz. Nem tudom, hogy hőseink felmásznak-e az Empire State Buildingre, de a lehetőségek végtelenek.

Akiva Goldsman

Goldsman azt is elárulja, hogy a folytatás további inspirációi egyenesen Richard Matheson eredeti Legenda vagyok című könyvéből jönnek.

Visszatérünk az eredeti Matheson-könyvhöz, és az alternatív befejezéshez, szemben az eredeti filmben bemutatott befejezéssel. Matheson arról beszélt, hogy az ember mint uralkodó faj ideje a bolygón lejárt. Ezzel egy érdekes témakört fogunk felfedezni. Egy kicsit hűségesebb lesz az eredeti szöveghez.

A The Last of Us azonnal nagy sikert aratott az HBO-nál. Amellett, hogy a csatornán magas nézettséget ért el, a sorozat virágzik az HBO Max streamingszolgáltatón is. Nemrég közzétett adatokból kiderült, hogy a sorozat premierjét követő első három órában 223 millió percet streameltek az amerikai előfizetők. A rajongók mellett a kritikusok is ódákat zengtek az adaptációról, így nem meglepő, hogy a csatorna bejelentette a második évadot.

Legenda vagyok
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Legenda vagyok
Filmek

Will Smith a visszatéréséről beszélt, hogyan folytatódik majd a Legenda vagyok

Már nagyon várjuk a Legenda vagyok 2. részét, és úgy tűnik, a...

Will Smith
Filmek

Will Smith játszhatja a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatásának a főgonoszát

Ti melyik szerepben néznétek meg szívesen Will Smith-et a Pokémon - Pikachu,...

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Filmek

Will Smith és Martin Lawrence visszatérésével készül a Bad Boys 4.

Megerősítették, hogy készül a Bad Boys 4., és visszatérnek a rosszfiúk.