Főoldal Előzetesek A Kung Fu Panda 4. előzetesében Po tanítványt kapott, és Viola Davis alakváltó gonosztevője is feltűnik
Előzetesek

A Kung Fu Panda 4. előzetesében Po tanítványt kapott, és Viola Davis alakváltó gonosztevője is feltűnik

Rögtön magyar szinkronos előzetest kapott a Kung Fu Panda 4.

784

A DreamWorks Animation 2008-ban indította útjára a franchise-t, amelyből jövőre már a negyedik részt láthatjuk. Nem sokkal korábban befutott a Kung Fu Panda 4. első előzetese – méghozzá rögtön magyar szinkronnal -, amelyben Jack Black visszatér a harcos Po szerepében, valamint egy vad, új és sok más visszatérő karaktert láthatunk még a filmben.

Az akciódús trailer ízelítőt ad a rajongóknak abból, hogy mi vár rájuk a nagysikerű animációs sorozat következő, ütős fejezetében. A folytatásban arra készül mindenki kedvenc pandamacija, Po, hogy átadja a Sárkányharcos szerepét, és ő legyen a Béke Völgye szellemi vezetője – de előbb ki kell képeznie utódját, egy ravasz és gyors eszű rókát, Zhent.

A Golden Globe-díjas Awkwafina is az új szereplőket erősíti, aki Zhen hangjaként lép színre. Hozzá csatlakozik még Viola Davis, aki a gonosz Chameleon nevű karaktert, egy gonosz és erős alakváltó gyíkot alakít, valamint Ke Huy Quan, aki a tolvajok barlangjának vezetőjeként, Han-ként csatlakozik a Kung Fu Panda együtteséhez.

Ha jobb szereted az eredeti, angol nyelvű előzeteseket:

A franchise főszereplőjét, Pót, természetesen ezúttal is Jack Black szólaltatja meg, illetve mások mellett visszatér Dustin Hoffman mint Shifu kung-fu mester, James Hong mint Po örökbefogadó apja, Ping úr, Bryan Cranston mint Po szülőatyja, Li, és Ian McShane mint a sötét és veszélyes Tai Lung, Shifu egykori tanítványa és főellensége.

A 2016-os Kung Fu Panda 3 óta, amely lezárta a DreamWorks eredeti filmtrilógiáját, először készült új film. Igaz, a franchise több animációs tévésorozattal és -különlegességgel bővül az elmúlt időben, például a Netflixen futó Kung Fu Panda: A sárkánylovaggal, amelynek harmadik és egyben utolsó évada szeptemberben jelent meg.

A DreamWorks Animation 2024. március 8-án mutatja be az új részt Kung Fu Panda 4. címmel a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws kung fu panda 4 240313 021853
Filmkritikák

Kung Fu Panda 4 kritika

Po étvágya még mindig hatalmas, a tétek már sajnos kevésbé.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Filmkritikák

Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája kritika

Az éhezők viadala előzményfilmje a felhajtás ellenére unalmas, hosszú és felejthető.