Főoldal Játékok A közösség által kreált pályák is helyet kapnak a Skater XL-ben
Játékok

A közösség által kreált pályák is helyet kapnak a Skater XL-ben

Lassan elcsattanhat az első ollie!

639
Skater XL tuck knee

A játékról múlt hónap elején derült ki, hogy néhány héttel bizony megtoldják a végső simításokra szánt időt, ugyanis a játék új megjelenési dátumot kapott. Az eddig látottak alapján pedig úgy tűnik megéri várni a cuccra. Most azonban boldogan számolunk be nektek új tartalmak érkezéséről. A Skater XL-ben, bónuszként, a közösség által készített 3 pálya lesz elérhető. Mindez a megjelenés napján, ahogy azt a lenti kis kedvcsinálóban is láthatjátok.

A játék korai hozzáférésű változatának megjelenése óta, egy erős követői bázist épített fel. Ez a közösség mára már elérte a 84.000 főt. Ez a közösség azóta számtalan pályát, és játékbeli márkát adott hozzá a Skater XL világához. Ebből választott ki hármat az Easy Day Studios, hogy az ő szakértelmükkel kiegészítve, igazán fullos végeredményt tudjanak prezentálni. A három pálya között lesz egy a szabad ég alatt berendezett-, egy fedett skatepark és egy valós street spotok által inspirált urbánus pálya is. Ez a tartalom is ingyenes elérhető lesz a Skater XL megjelenésének napján 2020. július 28-án, Xbox One, PS4, PC és Nintendo Switch platformokon.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.