John Wick

A Kingsman 2. és a Macskanő színésznőjét leigazolták a John Wick: 3. felvonásra

Egy új női főszereplőt kerestek a John Wick: 3. felvonásra, és a legfrissebb hírek szerint a már meg is találták.

Egy új női főszereplőt kerestek a John Wick: 3. felvonásra, és a legfrissebb hírek szerint a már meg is találták.

A That Hashtag Show múlt hónapban arról cikkezett, hogy Lionsgate reményei szerint rá tudja venni Halle Berryt (a Kingsman: Az Aranykör, a Macskanő és a Szörnyek keringője), hogy csatlakozzon a John Wick franchise harmadik részéhez. Ezt a hírt most a The Hollywood Reporter forrásai megerősítették, megvan a női főszereplője a John Wick: 3. felvonásnak.

Részleteket nem tártak fel karakteréről, de ha lehet hinni a forrásnak, akkor Berry karaktere nem a rosszak közzé áll be, nagy valószínűséggel Wick segítségére lesz a filmben. Azonban a THS korábbi jelentéséből kiderült, hogy a titokzatos karaktert SOFIA-nak hívják, 20-as és 40-es éveiben járó nőről van szó, akinek van egy kisgyereke.

John Wick két okból is menekülőre fogta. Egyrészt, 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt megszegte a Continental Hotel szabályzatát, gyilkolt az épület területén. Johnt azonnal ki kellett volna végezni a Hotelben, de a Continental igazgatója, Winston adott neki másfél óra előnyt, mielőtt visszavonta tagságát, megtiltották számára az összes szolgáltatást. Ennek ellenére John a szolgáltatókat arra használja, hogy életben maradjon, és kijusson New Yorkból.

Chad Stahelski rendező harmadik John Wick része jövő május 17-én kerül bemutatásra a tengerentúlon.

Total
0
Shares
Previous Article

A Pókember: Hazatérés egyik karaktere is visszatérhet a folytatásra

Next Article

KRITIKA: Solo: Egy Star Wars-történet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!