Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

A képregények egy klasszikus főellenségével kerül össze a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája főszereplői

Megvan a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája teljes stábja.

A Marvel Studios éjjel a Disney részvényeseinek tartott eseményen nem akármilyen kínálatot tolt elénk az elkövetkező évekből. Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy az idei év után nem fogunk unatkozni, mert a 2021-es év megállás nélkül szuperhősökrök és Star Wars karakterekről fognak szólni.

A készülő Marvel Moziverzum alkotásokból kiemelték a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját, ami a diverzitás tekintetében kiemelt fontossággal bír. A forgatás ugyan már befejeződött, de még azt sem tudtuk, hogy ki lesz a film főellensége. Vagy legalábbis az egyik főellenség, mert várhatóan többen is borsot törnek Shang-Chi orra alá.

Míg tavaly nyáron bejelentették a film néhány szereplőjét, maradtak még kérdések a szereposztás körül. Ma azonban Kevin Feige elárulta, mire készülhetünk a jövő évre kitűzött filmben. Kiderült, hogy Awkwafina például Katy-t, azaz Shang-Chi „barátját” játssza, ráadásul megkaptuk a Mandarin nevét is: Wenwu. Továbbá kiderült, hogy Michelle Yeoh lesz Jiang Nan, Fala Chen (Jiang Li), Meng’er Zhang (Xialing), valamint Ronny Chieng (Jon Jon). Ami pedig a főellenséget illeti, Florian Munteanu kelti életre majd a képregények klasszikus rosszfiúját, Razor Fist-et.

A bejelentéstől számított bő két hónappal már elcsattant a csapó, majd félbe kellett szakítani a munkát, de nyár közepén a szigorítások enyhítése után a stáb visszatért, hogy befejezzék a forgatást. A filmet eredetileg 2021. február 12-én mutatták volna be, de miután a Disney felforgatta a jövő évi naptárt, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája 2021. július 9-ére került.

Total
32
Shares
Previous Article
What if...?

Előzetest kapott a What if...?, a Marvel Moziverzum alternatív idősíkján játszódó animációs Disney+ sorozat

Next Article
Fekete Párduc

Nem osztják újra Chadwick Boseman szerepét a Fekete Párducban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!