KéK Bogár

A Kék Bogár forgatási képein teljes jelmezben láthatjuk a címszereplőt alakító Xolo Maridueñát

Elképesztően menő jelmezt kapott Kék Bogár.

Az elmúlt napokban több forgatási fotó és egy rövid videó is felkerült az internetre a Warner Bros. Kék Bogár című film forgatásáról. A képeken a címszereplőt alakító Xolo Maridueña látható méghozzá teljesen szuperhősnek öltözve.

Tegnap este láthattuk először a Cobra Kai sztárját, Xolo Maridueña-t teljes jelmezben Kék Bogárnak öltözve a jelenleg is forgatott film forgatásán, és néhány további fotónak és egy rövid videónak köszönhetően most még jobban megnézhetjük a képregényhű öltözéket.

A videót a Daily Mail osztotta meg, és úgy tűnik, Jaimie Reyes egy összetört járműből menekül. Vajon mi – vagy ki elől menekül a főhősünk? Még mindig nem tudni, hogy melyik gonosztevő fog szerepelni a filmben, de az autó állapotát elnézve, lehet, hogy Doktor Polaris az? Csak egy a sok közül, de akadnak még bőven ellenlábasok, mint például Amparo Cardenas, azaz La Dama.

Sharon Stone egy újonnan megalkotott karaktert fog alakítani, Victoria Kordot, de mára mgcáfolták azt a pletykát, miszerint a Ted Lasso sztárja, Jason Sudeikis fogja játszani a fiát, Ted Kordot. A brazil újonc Bruna Marquezine szintén szóba került már, mint a női főszereplő és Reyes szerelme, Penny, valamint Belissa Escobedo (Sex Appeal, American Horror Stories), mint Jaime kisebbik húga, Milagros Reyes. Harvey Guillen (What We Do In The Shadows) szerepét egyelőre rejtély övezi.

Az Angel Manuel Soto által rendezett film Maridueña Reyesre fog koncentrálni, akit még a 2006-os Infinite Crisisben mutattak be. A mexikói-amerikai tinédzser tulajdonképpen a harmadik karakter volt, aki Dan Garret és Ted Kord után Kék Bogár köpenyét felvette – bár azóta vitathatatlanul mindkettőt háttérbe szorította népszerűségben. A mexikói származású író, Gareth Dunnet-Alcocer írta a forgatókönyvet, John Rickard pedig producerként van jelen.

A filmet eredetileg HBO Max exkluzívnak készült, de nemrég megtudtuk, hogy a DCEU első latin-amerikai főhőse 2023. augusztus 18-án debütál a mozivásznon.

Total
2
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Marvel arra készül, hogy Thor átadja a stafétát Janes Fosternek a folytatásban?

Next Article
She-Hulk

A Marvel Studios már javította is a She-Hulk pokoli rossz VFX-ét egy új Disney+ előzetesben

Related Posts