Főoldal Filmek A Jurassic World 2 nagyobb és jobb dinójeleneteket fog tartalmazni
Filmek

A Jurassic World 2 nagyobb és jobb dinójeleneteket fog tartalmazni

Frank Marshall a film producere beszélt arról, hogy a folytatást jövő tavasszal kezdik meg Hawaiin.

704

Frank Marshall a film producere beszélt arról, hogy a folytatást jövő tavasszal kezdik meg Hawaiin.

Múlt heti bejegyzésből kiderült, hogy a Jurassic World 2-őt februárban kezdik forgatni Hawaii-szigeteken. Korábban az a hír járta, hogy az angliai Pinewood Stuidos-nál készül a film, de most mégis visszatérnek az eredeti helyszínre. Egyértelműen a tavalyi év egyik blockbustere (kasszasikere) volt a Jurassic World, bár ezt a stúdió hivatalosan soha nem erősítette meg.

A nagy hallgatás után tegnap végre a film egyik kulcsembere megszólalt, és elmondta, hogy igazak voltak az elmúlt napok hírei, azaz február 27-én kezdik felvenni a második részt. A Collider újság interjújából azt is sikerült kihámozni, hogy az előkészületek már javában zajlanak, így a stábtagoknak nincs idejük nyári szabadságra sem. Juan Antonia Bayona rendezővel volt egy meetingje, ahol átbeszélték a dolgokat, és arra jutottak, hogy még egyszer Hawaii helyszínt kap a produkció.

Előkészületeket végzünk, valójában épp most tértem haza egy londoni megbeszélésről, ahol a rendezővel és a film produkciós dizájnerrel folytattunk eszmecserét. Épp tervezünk, és ő dolgozik a forgatókönyveken, és mi benne vagyunk teljesen az előkészületben, hogy elkezdhessük valamikor, talán jövő tavasszal a forgatást.

Tavaly még mielőtt megjelent volna a Jurassic World a mozikban, az akkori rendező Colin Trevorrow már beszélt arról, hogy nem fog visszatérni a folytatásban, ez lesz az egyetlen filmje. A szkriptet közösen írják Derek Connolly Jurassic World-ös kollégájával. A Universal Pictures elnöke, Donna Langley novemberben tett utalást arra, hogy az író trilógián töri a fejét, és Steven Spielberg-gel közösen dolgozna a jövőben a filmeken. Arról is megkérdezték Franket, hogy az új rendező mennyiben veszi ki a részét az új forgatókönyvben:

Nem, mint rendező van rálátása, de Colin és Derek írják a forgatókönyvet. Számtalan találkozás történt már, és van sablonunk a filmhez, de természetesen a saját ötleteit is belerakja, s átveszi az irányítást. Nagyából ez ugyan az a történet, mint amit eredetileg kigondoltunk.

A filmig még nagyon sok van, mert csak 2018. június 22-én fogják bemutatni a moziban, addig megannyi kérdésre választ kapunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World: Bukott birodalom
BREAKINGFilmek

A Jurassic Park eredeti írója dolgozik a Jurassic World negyedik részén

Jön a Jurassic World 4., de jobb írót is találhattak volna hozzá.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

Szó nélkül lelépett Az ördögűző: A hívő folytatásának rendezője, David Gordon Green

Hátralépett a Universal, és Az ördögűző: A hívő folytatásának bemutatóját is elnapolták.

Disney
Filmek

2015 óta a Disney először csúszott le a box office lista első helyéről

Nem a Disney termelte a legtöbb pénzt a mozikasszáknál a 2023-as évben.