A jövő heti Ubisoft Forwardban mutatkozhat be az új Prince of Persia?

A Ubisoft műsor biztosan jön, de a pletyka is valóra válhat.

Ami biztos: szeptember 10-én érkezik az új Ubisoft Forward. A júliusi új formula annyira bejött a franciáknak, hogy még azon melegében megígérték, hogy idén újra jelentkeznek még egy, további újdonságaikat bemutató streammel. A mostani etapban már biztosan láthatjuk majd a Watch Dogs: Legiont, a Hyper Scape-t, a Rainbow Six Siege-et és az Immortals: Fenyx Risinget (amit korábban God & Monstersként ismertünk). Az adás este kilenctől lesz látható majd a szokásos csatornákon (YouTubeTwitchUbisoft.com).

Azonban ez nem minden, ugyanis a franciák meglepetéseket is ígérnek. Két még be nem jelentett játék is debütál majd a hírek szerint, és ezek egyike lehet egy Prince of Persia rész. Azt hogy új részről, vagy egy remake-ről (a The Sands of Time-ot suttogják) van szó, arról a pletykák sem tudtak konszenzusra jutni. Mindenesetre egy guatemalai kereskedőlánc az utóbbi mellett tette le a voksát, amelyre az ex-Kotakus oknyomozó újságíró, Jason Schreier is sokat sejtetően reagált, miszerint vannak akik szeretik kiteregetni a titkokat.

Akárhogy is lesz, szeptember 10-én este kilenckor érdemes lesz leülni a képernyők elé, mert több érdekességet is láthatunk a Ubisoft boszorkánykonyhájából.

Total
0
Shares
Previous Article
Vasember

Robert Downey Jr. nyilatkozott, látjuk-e még Vasember szerepében a jövőben

Next Article
The Mandalorian

A Disney bejelentette, pontosan mikor érkezik a The Mandalorian S2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!