Wide Screen
Image default
Játékok

A jövő heti Ubisoft Forwardban mutatkozhat be az új Prince of Persia?

A Ubisoft műsor biztosan jön, de a pletyka is valóra válhat.

Ami biztos: szeptember 10-én érkezik az új Ubisoft Forward. A júliusi új formula annyira bejött a franciáknak, hogy még azon melegében megígérték, hogy idén újra jelentkeznek még egy, további újdonságaikat bemutató streammel. A mostani etapban már biztosan láthatjuk majd a Watch Dogs: Legiont, a Hyper Scape-t, a Rainbow Six Siege-et és az Immortals: Fenyx Risinget (amit korábban God & Monstersként ismertünk). Az adás este kilenctől lesz látható majd a szokásos csatornákon (YouTubeTwitchUbisoft.com).

Azonban ez nem minden, ugyanis a franciák meglepetéseket is ígérnek. Két még be nem jelentett játék is debütál majd a hírek szerint, és ezek egyike lehet egy Prince of Persia rész. Azt hogy új részről, vagy egy remake-ről (a The Sands of Time-ot suttogják) van szó, arról a pletykák sem tudtak konszenzusra jutni. Mindenesetre egy guatemalai kereskedőlánc az utóbbi mellett tette le a voksát, amelyre az ex-Kotakus oknyomozó újságíró, Jason Schreier is sokat sejtetően reagált, miszerint vannak akik szeretik kiteregetni a titkokat.

Akárhogy is lesz, szeptember 10-én este kilenckor érdemes lesz leülni a képernyők elé, mert több érdekességet is láthatunk a Ubisoft boszorkánykonyhájából.

Még több a témában...

HDR-ben a közelmúlt összes látványos trailere

Sinka Tamás

Egy utolsó meglepetés a Crash Bandicoot 4 megjelenés előtt

Sinka Tamás

Mégis kaphat jelen generációs változatot a Resident Evil 8: Village

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat