Főoldal Előzetesek A John Wick: 4. felvonás utolsó előzetese igazi adrenalinbomba; véresebb és akciódúsabb az előző részeknél
Előzetesek

A John Wick: 4. felvonás utolsó előzetese igazi adrenalinbomba; véresebb és akciódúsabb az előző részeknél

Minden tekintetben nőtt a tét, sokkal véresebb és akciódúsabb lett a John Wick: 4. felvonás.

540

Egy bő hónappal a franchise negyedik részének bemutatója előtt a Lionsgate közzétette a John Wick: 4. felvonás utolsó nagy előzetesét. Az eddig bemutatott előzetesekben sem volt hiány az akcióból, a legújabb videóban pedig emelik a tétet, és minden korábbinál akciódúsabbra sikerült.

A “Wick-hét” alkalmából a stúdió egy 90 másodperces trailert tett közzé. A legújabb trailer véresebb, lövöldözésből sincs hiány, és az eddigieknél is látványosabb kaszkadőrmutatványokat tartalmaz. A negyedik felvonásban John Wick eddigi legveszedelmesebb ellenfeleivel száll szembe, és rádöbben, hogy régi barátaiból ellenségek lettek. Az érte járó vérdíj csak nőttön nő, miközben az alvilág leghatalmasabb figuráit kutatja New Yorktól Párizsig, Oszakától Berlinig.

Chad Stahelski rendező még nyáron tett utalást rá milyen hosszú lesz az új film, amit a héten megerősítettek. A 4. részben jobban megismerhetjük a Continental Hotelt, amit a bérgyilkosok többnyire menekülőhelynek használnak, ugyanis a hotel területén tilos egymást kivégezni – de láttunk példát ennek az ellenkezőjére.

Keanu Reeves oldalán feltűnik még Bill Skarsgård mint Marquis, Donnie Yen mint Caine, Laurence Fishburne mint Bowery King, Lance Reddick mint Charon, Rina Sawayama mint Akira, Shamier Anderson mint Tracker, Hiroyuki Sanada mint Shimazu, Scott Adkins mint Killa és Ian McShane mint Winston.

Stahelski nemrég azt is bejelentette, hogy a John Wick: 4. felvonás bemutatója után hamarosan visszatér Reeves, méghozzá az Ana de Armas főszereplésével forgatott Ballerina című spinoffban. Reeves mellett visszatér még McShane, mások mellett pedig Anjelica Huston és Lance Reddick szerepet kap a filmben. De mást is megtudtunk 2022 nyarán, hogy a Lionsgate bővíteni készül az univerzumot, és más produkciókkal is készülnek. Az egyik a nálunk forgatott The Continental című minisorozat, ami három részen keresztül mutatja be a híres new yorki szállót, s mindezt a fiatalabb Winstone szemszögéből ismerhetjük meg. Winstont Colin Woodell fogja alakítani. Az előzménysorozatot 2023-ban mutatja be a Peacock streamingszolgáltató, hazánkban pedig a SkyShowtime kínálatában kell keresnünk a műsort. Pontos megjelenési időpontot még nem kapott sem a sorozat, sem a spinoff.

John Wick: 4. felvonás országos bemutatója 2023. március 23.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...