Főoldal Sorozatok A Hulu berendelte a Nagy Katalin-A kezdetek második évadát
Sorozatok

A Hulu berendelte a Nagy Katalin-A kezdetek második évadát

Elkészül a sikeres sorozat második évada.

759
egNaTb0VftKz1QK2mFpY2yAdJTC

A tavasz egyik meglepetéssorozata volt Tony McNamara (többek között A kedvenc) sorozata, a Nagy Katalin – A kezdetek (eredeti címén a The Great), a szériát a nézők és a kritika is szerette, ráadásul McNamara korábban elárulta, hogy hosszú távon tervez a szériával, így nagyon úgy tűnt, hogy minden adott a folyatáshoz. Most meg is érkezett a hivatalos bejelentés, a Hulu berendelte a sorozat második évadát, a streaming-szolgáltató azt is elárulta, hogy ez az egyik legjobban teljesítő saját gyártású komédiájuk. Azt egyelőre nyilvánvalóan nem tudni, hogy mikor érkezhet a következő évad.

Tony McNamara szatirikus sorozatában a legendás cárnő, Nagy Katalin szárnybontogatásait láthatjuk, ahogy ártatlan naivából egyre inkább válik kegyetlen manipulátorrá. A széria legnagyobb erőssége talán a humor mellett a színészi játék, a főbb szerepekben Elle Fanninget és Nicholas Houltot láthatjuk, de rajtuk kívül néhány kifejezetten emlékezetes mellékszereplővel is operál a sorozat. Fanning korábban így nyilatkozott a karakteréről:

A sorozat előtt nem tudtam sokat Katalinról, néhány furcsa afférjáról hallottam csupán, illetve természetesen arról, hogy egy időben ő volt Oroszország uralkodója. A forgatás alatt jobban beleástam magam a cárnő életébe, és rájöttem, hogy ő egy valódi feminista ikon volt, aki hatalmas dolgokat vitt véghez. Egy kivételes tehetséggel megáldott lány volt, akinek azonban meg kellett tanulnia, hogy hogyan használhatja az erejét.

A sorozat Magyarországon az HBO GO műsortárában tekinthető meg.

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.