Az oroszlánkirály

A Holdfény rendezője, Barry Jenkins rendezi az élőszereplős Az oroszlánkirály folytatását

Megvan Az oroszlánkirály 2. rendezője.

Ahogy az várható volt, Az oroszlánkirály élőszereplős feldolgozás sikere után a Disney berendelte a második részt belőle, és már rendezőre is talált a folytatás. A Deadline értesülései szerint a 2017-es Oscar-díj legjobb film kategória díj nyertese, a Holdfény rendezőjére bízták a második részt. A történetért ezúttal is Jeff Nathanson felel, megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a film, de biztosak lehetünk benne, hogy a film elsőbbséget élvez, s nem fogják elhúzni a premiert. Az első rész világszerte csaknem 1,6 milliárd dollárt hozott a Disneynek, szóval amilyen gyorsan csak tudják, el fogják készíteni a második részt.

A rendező nem először dolgozik majd együtt a mikiegeres céggel, hiszen egy életrajzi filmen is dolgozik a Searchlight Pictures stúdióval karöltve, ami a híres koreográfus Alvin Ailey életét dolgozza majd. Most pedig megkapta Az oroszlánkirály második részét. Pontosan nem tudni, hogy mit dolgoznak majd fel, de úgy hírlik, hogy a történet mélyebben bemutatja majd a mondai karaktereket, köztük Mufassa eredettörténetét.

Barry Jenkins

Az első részt jegyző Jon Favreau az 1994-es rajzfilmet dolgozta fel. Zordon megölte Mufasa királyt, majd az egészet úgy állította be, hogy Simba hibás apja, Mufasa haláláért, aki inkább elmenekült, s lemondott a trónról. Simba így ismerkedik meg két új barátjával, Timonnal és Pumbaaval. Később csatlakozik hozzájuk Nala is, Simba gyerekkori barátja. Simba ekkor szembesül azzal a ténnyel, hogy végleg száműzetésben marad, vagy hazatér, hogy véget vessen Zordon zsarnok uralkodásának, s elfoglalja az őt megillető királyi címet.

Az oroszlánkirály
Total
5
Shares
Previous Article
D23 Expo

A Disney 2022 szeptemberére halasztotta a következő D23 Expo kiállítást

Next Article
Bosszúállók

Hol tartanak ma a Bosszúállók sztárjai - 1. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!