Wide Screen
Image default
Gamer

A Hobbs & Shaw és a Deadpool 2 rendezője is a Breakpointon dolgozott

Egy új élőszereplős előzetesen mutatja meg magát a játék, amelyet David Leitch rendezett a franciák számára.

A 2019. szeptember 5-8. között futó zárt béta után, és alig két hétre a megjelenéstől, a Ubisoft ma bejelentette a várva várt Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nyílt bétáját, ami minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz 2019. szeptember 26-29. között PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A bejelentés alkalmából a Ubisoft egy David Leitch (Minted Content) rendezésében készült új, élőszereplős előzetest is kiadott a Grammy-díjas előadó, Lil’ Wayne főszereplésével.

Az élőszereplős előzetest Kanadában, Vancouverben forgatták, amit David Leitch (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Deadpool 2) rendezett, és a Los Angeles-i Minted Content készített. A Ubisoft a San Francisco-i székhelyű Argonaut ügynökséggel közreműködve dolgozta ki a „Squad Up ft. Lil’ Wayne” kampány koncepcióját, átfogó kreatív irányát és kivitelezését.

„Minden tett fő célja mindenekelőtt egy történet elmesélése, ebben az előzetesben pedig a játék világában lévő, valamint valós énjükön keresztül mutatjuk be a karakterek történetét” mondta David Leitch. „Biztosra akartunk menni, hogy olyan merőben eltérő karaktereket írunk meg, amik szinte leugranak az oldalakról, és tetteik a maga sajátos módjukon határozzák meg őket. Nagyon szórakoztató továbbá a különböző karakterek ellentmondásos megjelenése és hangja, amivel nagyon elégedettek vagyunk.”

A zárt béta után a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nyílt bétája újabb exkluzív tartalmakat kínál a játékosoknak, akik a 3 extra fő küldetés teljesítésével még jobban elmerülhetnek a történetben, a zárt bétában megismert 4 régió mellett két újabbat (New Argyll és Infinity) járhatnak be, valamint izgalmas kompetitív Elimination meccseket játszhatnak barátaikkal a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint PvP módja, a Ghost War keretében. A 4-4 elleni leszámolásokra 4 PvP kialakítású pálya ad helyszínt: PMC Camp, Port, Cold War Bunker, Harbor. Emellett a 4 új napi küldetéssel a játékosok összesen 12 napi Frakció Missziót teljesíthetnek a nyílt bétában. A zárt béta során kapott visszajelzések alapján a fejlesztők keményen dolgoztak azon, hogy még élvezetesebbé tegyék a játékmenetet, és számos változtatást eszközöltek a lehető legjobb élmény érdekében.

A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint 2019. október 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

Még több a témában...

Erősebb lesz a PS5 az új Xbox-nál?

Héja Szabolcs

Íme tehát a Rage 2 első pontszámai

Héja Szabolcs

Nagyon sokáig játszhatunk majd a Borderlands 3-al

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább