Főoldal Előzetesek A hercegnő és a sárkány előzetesében Millie Bobby Brown a tüzes fenevaddal harcol
Előzetesek

A hercegnő és a sárkány előzetesében Millie Bobby Brown a tüzes fenevaddal harcol

Hercegnő, gonosz királyné és tüzes sárkány is jutott A hercegnő és a sárkány előzetesében.

750

A Netflix néhány napja jelentette be, hogy mi lesz Millie Bobby Brown következő filmje a platformon. A hercegnő és a sárkány című filmben az életéért küzd egy sárkány és egy királyság alattomos tervei ellen, amelyhez most kaptunk egy teaser előzetest is.

A filmet rendezte Juan Carlos Fresnadillo Dan Mazeau forgatókönyve alapján. A feldolgozás a Brown által alakított kötelességtudó Damsel hercegnőt követi, miután a kiválasztott hercegnő elfogadja, hogy feleségül menjen egy jóképű herceghez. Ám varázslatos jövője rémálomszerű jelenné változik, miután megtudja, hogy a királyi család áldozatként használja őt egy ősi adósság kifizetésére – így csak magára számíthat, meg kell védenie magát egy alattomos fenyegetéssel szemben.

“Nemzedékek óta az a feladatunk, hogy megvédjük a népünk. Így ma este csatlakoztok a nők hosszú sorához, akik segítettek felépíteni a királyságot” – mondja a Robin Wright által játszott királynő. “Nagy az ár, de a jutalom is.”

Brown hercegnője az életéért küzd majd, meg leginkább a ruháival. Halálos próbatételek sorozatát láthatjuk az előzetesben, ahogy átszeli a sötét erdőt nyomában egy rejtélyes lénnyel, majd egy hegy belsejében megmászik egy kristályokkal teli barlangot, és amikor már majdnem kijutott, megmenekült, egy sárkány perzseli fel előtte a talajt.

A megpróbáltatások mellett bevágásokat láthatunk a királyságról és annak vezetőiről – Wrightról és Nick Robinsonról -, valamint feltehetően a királyság alattvalóiról, köztük Angela Bassettről. Az előzetesben továbbá egy sötét köntösbe és arany maszkba öltözött csoportra is figyelmesek lehetünk, valamint egy barlangfalra, amelyre számtalan nő nevét vésték.

A filmben Ray Winstone, Brooke Carter és Shohreh Aghdashloo is szerepel. Mazeau Joe Roth-tal és Chris Castaldival együtt producerkedik, Emily Wolfe pedig társproducer. Brown EP-ként működik közre, akárcsak Robert Brown és Zack Roth.

A hercegnő és a sárkány valamikor 2024-ben érkezik, és kizárólag a Netflixen lesz látható.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.