Avatar

A Harry Potter-filmek korábbi sztárja elárulta, hogy melyik Avatar-folytatásban fog feltűnni

A kiváló brit színész is feltűnik majd James Cameron grandiózus projektjében.

Teljesen érthető módon hatalmas várakozás előzi meg a legendás James Cameron legújabb projektjét, melynek keretein belül a direktor folytatni fogja immár több, mint 10 éves alkotását, az Avatart. A kanadai filmes ez alkalommal is nagyban gondolkodik, hiszen jelenleg is öt folytatás van készülőben. Az ilyen projektekhez pedig remek színészekre is szükség van, David Thewlis (akit a nagyközönség olyan kasszasikerekből ismerhet, mint a a Harry Potter-filmek vagy a Wonder Woman) pedig kétségtelenül ilyen, nemrégiben be is jelentették, hogy az angol sztár is feltűnik majd Cameron legújabb filmjeiben. Most egy interjúban Thewlis elárulta, hogy pontosan melyik epizódokban lehet majd számítani az ő feltűnésére. A Collidernek nyilatkozva a színész így fogalmazott:

Soha nem dolgoztam még olyan produkcióban, mint az Avatar. Egyszerűen semmihez sem lehet hasonlítani ezt a filmet. Valamit azonban tisztáznom kell, korábban egy brit lap azt állította, hogy az Avatar 2-ben fogok szerepelni, ez viszont nem igaz, a harmadik részben lehet számítani a feltűnésemre, és a tervek szerint a karakterem a negyedik és az ötödik epizódban is visszatér majd.

Fargo's David Thewlis On Sinking His Teeth Into V.M. Varga – Deadline

Thewlis elmondta azt is, hogy azt nem tudja pontosan, hogy a jelenetei hogy fognak kinézni, az mindenesetre biztos, hogy egy Na’vi karaktert fog életre kelteni.

A tervek szerint az Avatar második részét 2021. december 17-én fogják bemutatni.

Total
26
Shares
Previous Article

Kiszivárgott az átdolgozott Xbox Store, a Project Mercury

Next Article

Így készült a The Last of Us Part II világa

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!