Főoldal Előzetesek A harc folytatódik a Vastrónért, bemutatták a Trónok harca – Sárkányok háza első előzetesét
Előzetesek

A harc folytatódik a Vastrónért, bemutatták a Trónok harca – Sárkányok háza első előzetesét

Látványos előzetest kapott a Trónok harca első spinoff-sorozata.

384

A Trónok harca – Sárkányok háza premierje már a kertek alatt van, ennek apropóján pedig az HBO Max kiadott egy nagy előzetest a spinoff-sorozathoz. A trailer akcióra, a drámára és a nehéz döntésre összpontosít, hogy ki legyen a Vastrón örököse. A Targaryenek hatalmon vannak, legalábbis egyelőre, a trailer pedig a vég kezdetére is tesz utalást.

Az HBO sorozata 200 évvel a nagysikerű Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-házat mutatja majd be a látványos bukásuk és az azt követő Targaryen-polgárháború, más néven a Sárkányok tánca előtt.

A Sárkányok háza alcímet viselő sorozat, amely George R. R. Martin Tűz és vér című regényét dolgozza fel, nem követi majd a Trónok harca lineárisabb felépítését, hanem ugrálni fog az időben. Ez annyit jelent, hogy a szereplők különböző életkorokban lesznek bemutatva, és ebbe már az előzetesben is kaptunk egy kis bepillantást. A trailer természetesen a sárkányokat is megmutatja.

A Sárkányok háza most szombaton 11:30-kor lesz a San Diego-i Comic-Conon a Hall H előadójában, ahol a panelen a szereplők nagy része, valamint George R. R. Martin és Ryan Condal társalkotók és Miguel Sapochnik társ-sorozatvezető is jelen lesz.

Főszerepekben Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans, további szerepekben Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes és Savannah Steyn.

A Trónok harca – Sárkányok harca premierjére augusztus 22-én kerül sor az HBO Max streaming szolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Sorozatok

Exkluzív francia sorozatok érkeznek a Maxra

A Max franciaországi indulásával együtt megindul a francia saját gyártású Max Original...

Max
BREAKINGFilmek

A Warner Bros. Discovery bejelentette, mikor indul a Max szolgáltatás Európában

Végre bejelentették, mikor rajtol Magyarországon is az HBO Max utója a Max.