Főoldal Filmek A Hangya végre válaszolt arra a rajongói kérdésre, hogy “miért nem repült fel Thanos segglyukába”?
Filmek

A Hangya végre válaszolt arra a rajongói kérdésre, hogy “miért nem repült fel Thanos segglyukába”?

Miért nem robbantották fel Thanos segglyukát?

391
A Hangya

A rajongók legvadabb álmai válnak valóra, ugyanis a népszerű A Hangya kontra Thanos (Josh Brolin) elméletre hivatalosan maga Scott Lang (Paul Rudd) válaszolt a Disney új tengerjáróján. A Disney Wish beharangozó videója máris bejárta a világot, és igen, a Marvel Studios tényleg Thanos segglyukáról beszél ebben a videóban.

Az új Disney Wish tengerjáró szolgáltatásai között a Marvel Studios a Marvel Moziverzum főszereplőivel egy interaktív vacsora élményt kínál a résztvevőknek. A Twitterre feltöltött videóban a Hangya és a Darázs (Evangeline Lilly) Ultron (Ross Marquand) ellen harcolnak néhány Bosszúálló barátjukkal, köztük Marvel Kapitány (Brie Larson), Ms. Marvel (Iman Vellani) és Amerika Kapitány (Anthony Mackie) is feltűnik. A történet egy olyan idősíkban játszódik, ahol Thanos Megtizedelése sosem történt meg, ami azt jelenti, hogy a Kvantumvilág helyett a Multiverzumban találják magukat a főszereplők.

Meglepetésünkre az Avengers: Quantum Encounter című kis videóban Scott Lang úgy dönt, hogy beszélgetésre invitálja a rajongókat, akik azon tűnődtek, hogy a Hangya miért nem végzett Thanos-szal. Hiszen a hős összezsugorodhatott volna, bemászhatott volna Thanos egyik testüregébe, majd óriássá nőhetett volna, és ezzel szó szerint felrobbantotta volna az Őrült Titánt. A lenn látható videóban erre a kérdésre próbál választ adni Scott Lang.

A hős elismeri, hogy “sokan azt kérdezik, miért nem zsugorodtam össze, mentem be, és öhm… öltem meg Thanost egy igazán kreatív módon”. Szóval tessék, valóra vált egy rajongói elméletet Thanos fenekéről, hogy a Marvel Studios hivatalosan is foglalkozik ezzel a kérdéssel a Multiverzumban.

“Először is, undorító”. Ezután a Hangya megpróbálja elmagyarázni a folyamat apró részleteit. Az ő szavaival: “Másodszor, is ez ennél sokkal bonyolultabb, hadd magyarázzam el…”. Sajnos Hope félbeszakítja Scottot, így nem kapunk részletes indokot arra, hogy miért nem ezt az utat választotta Lang.

Az Avengers: Quantum Encounter programnak része egy étkezés is, miközben a vendégek megcsodálhatják az MCU legnagyobb technológiai vívmányait, köztük Vasember ARC-reaktorát, Amerika Kapitány pajzsát és Hank Pym részecskéit. Az attrakcióban Iman Vellani mint Ms Marvel és Sam Wilson új Amerika Kapitány (korábban Sólyom) is szerepel.

Hangyával legutóbb a Bosszúállók: Végjáték című filmben találkoztunk, legközelebb pedig A Hangya és a Darázs: Kvantumánia folytatásban tér vissza 2023. februrá 17-én.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események