Főoldal Filmek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia rendezője szerint Kang, a Hódító még Thanosnál is nagyobb gonosztevő lehet
Filmek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia rendezője szerint Kang, a Hódító még Thanosnál is nagyobb gonosztevő lehet

Merész kijelentés azok után, hogy Thanos egy csettintéssel eltörölte a fél univerzumot.

372
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

A Kang, a Hódító először a Disney Loki című sorozatában mutatkozott be. A sorozatban Kang volt az, aki irányította az időt, s ezzel létrehozta az úgynevezett Szent Idővonalat, amivel megakadályozta a változatokat, hogy újabb háborúk robbanjanak ki a Multiverzumban. Bizonyos értelemben ezzel a döntésével ő lett a végső hódító.

A karaktert legközelebb a jövőre érkező A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben láthatjuk, s a Marvel Studios bejelentéséből kiderült, hogy ő lett a Marvel Moziverzum 4-6. fázis főgonosza, ami a The Multiverse Saga címet kapta. A film rendezője szerint Kang, a Hódító a folytatásban még félelmetesebb lesz, mint Thanos volt.

Sylvie halála a Multiverzum újjászületéséhez vezetett, ami azt jelenti, hogy most számtalan Kang-változattal találkozhatunk, és ezek a variánsok most át akarják venni az irányítást a valóságok felett. A variánsok egyikével – aki feltételezésünk szerint a Hódító Kang – a közelgő mozifilmben találkozhatunk jövőre, és Peyton Reed rendező világossá tette, hogy milyen hatalmas fenyegetést jelent ez a gonosztevő.

Ez a legnagyobb kaland, amibe a Hangya és a Darázs valaha is belevágott. Furcsa helyekre megyünk, és olyan ellenféllel találkozunk, amilyet még soha nem tapasztaltak. És ebbe Thanos is beletartozik.

Peyton Reed

Ez merész állítás, különösen akkor, ha az Őrült Titán egy egyszerű ujjcsettintéssel eltörölte a fél univerzumot. A különbség azonban az, hogy Kang minden létező valóságot irányítani akar, és ehhez meg is van a hatalma. Ezért olyan fontos, hogy ezt a bizonyos variánst ne engedjék ki a Kvantumbirodalom fogságából. Ez lehet az a küldetés, amire Scott és Hope vállalkozik a következő kalandjuk során. Reed arról is beszélt hétvégén a CCXP paneljén, hogy Kang, akivel a Hangya találkozik, merőben más, mint akit láttunk a Loki fináléjában. “Variánsok, de rendkívül különböző emberek. Kang olyasvalaki, aki uralkodik az idő felett, de megőrzi az energiáját. Ő egy nagyon, nagyon ijesztő karakter, akivel meg kell küzdeni” – folytatta a rendező.

Nagy téttel bír a következő kaland, különösen ha figyelembe vesszük, hogy Kang, a Hódító lesz a következő két Bosszúállók-film főgonosza. A hódítóról nevezték el a következő filmet, a Bosszúállók: A Kang-dinasztiát. Pletykákat olvashattunk már a film cselekményéről, miszerint a Bosszúállók vereséget szenvednek majd Kang ellen, és a Multiverzumban keresik a különleges képességekkel bíró hősöket, hogy visszavágjanak Kangnak a Bosszúállók: Titkos háborúban.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 17-én érkezik a mozikba.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Bosszúállók: Végtelen háború
Filmek

Hogyan döntötte el a Marvel Studios, hogy melyik hős élje túl Thanos csettintését?

Végül az eredeti Bosszúállókat életben hagyta a Marvel, de miért éppen őket?

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...