x
Close


Közelgő események

Filmek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia promóciós terméke leleplezte Cassie szuperhősnevét

A képregényekben több szuperhősnevet is kapott Cassie Lang, de melyiket használják az MCU-ban?

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia promóciós terméke leleplezte Cassie szuperhősnevét
  • Publishedjanuár 2, 2023

A Marvel Studios következő filmje A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, és mivel alig egy hónapra vagyunk a bemutatótól, magasabb fokozatra kapcsolják a marketinggépezetet. Elkezdtek szivárogni a filmhez készült fogyasztói termékek és rajzok, többek között többféle póló és egyéb ruhadarabok. Az egyik ruhadarab talán még azt is leleplezte, hogy Cassie Lang (Kathryn Newton) milyen szuperhősnevet választ.

A képregényekben Cassie több szuperhős nevet is visel, például Stature és Stinger. A most kiszivárgott ruhadarabon viszont egyszerűen csak a Cassie név szerepel. Cassien kívül még a Hangya (Paul Rudd) és a Darázs (Evangeline Lilly) szuperhősneveket olvashatjuk a promóciós anyagon.

A film rendezője, Peyton Reed tavaly megerősítette, hogy Cassie 18 éves lesz a filmben, tekintettel a különböző időugrásokra A Hangya és a Darázs és a Bosszúállók: Végjáték között.

Amikor Paul és én elkezdtük az első filmet, az volt a kérdés, hogy a közönség elfogadja-e Paul Ruddot szuperhősként? Elfogadják-e majd az emberek a Hangyát, egy fickót, aki összezsugorodik és hangyákat irányít, mint karaktert? És így is lett. És ez igazán örömteli, és szerintem a közönség nagyon is azonosul Scott Langgel, mert neki nincsenek szuperképességei, nem szupertudós, nem milliárdos. Ő egy átlagos ember, aki történetesen belekeveredik ezekbe a kalandokba.

Peyton Reed

Majd Reed hozzátette még, hogy “De azt hiszem, mindannyian felnőttünk, és amit a filmekkel akarunk csinálni, és ahogyan látjuk a karaktert, a családi dinamikát, a [Bosszúállók: Végtelen háború] és a Végjáték eseményei után tényleg eszünkbe jutott, hogy ‘Nos, Cassie 18 éves lesz ebben a filmben, ez nagyszerű’. Az egész téma az idő és az, hogy mennyi időt hagyott ki, és a fő motivációja az, hogy ‘Szeretnék időt tölteni a lányommal’. És most a harmadik filmben egy gonosztevővel kerülnek összetűzésbe, Kanggel, a Hódítóval, aki az idő felett uralkodik, és ez mit jelent számukra?”

A film főszereplői Paul Rudd mint Scott Lang, Evangeline Lilly mint Hope Van Dyne, Kathryn Newton mint Cassie Lang, Michael Douglas mint Hank Pym, Michelle Pfeiffer mint Janet Van Dyne és Jonathan Majors mint a film gonosztevője, a hódító Kang.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia a jelenlegi tervek szerint 2023. február 16-án jön ki a mozikban.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.