Főoldal Filmek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia írója szerint Kang, a Hódító egy első osztályú főellenség
Filmek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia írója szerint Kang, a Hódító egy első osztályú főellenség

Thanosnál sokkal, hatványozottan félelmetesebb ellenfél lesz Kang, a Hódító.

346
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Moziverzum legújabb filmje, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia emeli a tétet, mivel a Föld leghatalmasabb hősei egy új, félelmetes ellenféllel találják szemben magukat. Bár Kang, a Hódító egyik variánsával már a Loki évadzárójában is találkozhattunk, de csak most kap igazán nagy szerepet az MCU új főellensége.

Kang, a Hódító és a Multiverzum szupergonosza a Hangya legfőbb riválisaként tűnik fel jövő hónapban, és az eddig látott jelenetek alapján a Kvantumbirodalomból irányítja a szálakat. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia írója, Jeff Loveness az SFX Magazine-nak tett nyilatkozata során kifejtette, hogy a közönség milyen különbségeket fedezhet fel Jonathan Majors 2021-es első variánsa és a mostani alakja között.

Kang alakjának alapja -Thanossal ellentétben, aki egy nagyszerű és ikonikus, de az űrből származó gonosztevő – az emberi mivolta. Az ő karaktere egy kifejezetten magányos, sebezhető figura. Sokféleképpen fogjuk látni a jövőben, de nagyon szerettem volna bemutatni a karakter emberi mivoltát, mielőtt még ilyen apokaliptikus, Bosszúállók-méretű magasságokba emelkedne.

Jeff Loveness

Az interjúban nem véletlen utalt a következő Bosszúállók-filmre, mivel Loveness dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén is. A döntés érthető a Marvel Studios részéről, hogy miért őt választották erre a feladatra, hiszen Loveness mutatja be Kangot, a Hódítót először a filmvásznon. Loveness a beszélgetésben arra is utalt, hogy milyen fejlődésen megy keresztül az MCU új főgonosza.

“Kang egy első osztályú, A-listás Bosszúállók-gonosz” – mondta Loveness. “Hogyan lépsz fel, hogy szembenézz a mostani generáció kihívásával, aki exponenciálisan nagyobb fenyegetést jelent, mint Thanos? Ő maga Thanos végtelen alakja. Azt hiszem, egy elég dinamikus történethez készítjük elő a dolgokat.” Majd így folytatta: “Ahogy a Bosszúállókra építkezem célom, hogy úgy érezzük, mintha egy generációs harc lenne. A 4. fázis olyan volt, mintha új karakterek születtek volna. Mindenkinek adsz egy kis teret, kiszélesíted az univerzumot, vannak szórakoztató Disney Plus műsorok, amelyek a karakterek bemutatásaira szolgálnak. Most viszont itt az ideje, hogy újra a gázpedálra lépjünk, és a szeretett, új karaktereket dobjuk a tűzbe.”

A Marvel Moziverzum ötödik fázisát elindító filmben a hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jane Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát, ahol különös lényekkel találkoznak és olyan felfedezőútra indulnak, aminek során rájönnek, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...