Főoldal Előzetesek A Halo 2. évad előzetese alapján akciódús csatára számíthatunk a Covenant elleni háborúban
Előzetesek

A Halo 2. évad előzetese alapján akciódús csatára számíthatunk a Covenant elleni háborúban

Csak néhány hónap, és érkezik a nagyon ütős Halo 2. évad.

1.1k

A Paramount+ kiadott egy akciódús kedvcsinálót a Halo című sorozat második évadához. A sorozatadaptáció első előzetese még több csatát ígér Master Chief következő fejezetében, és az emberiség megmentésének vagy kihalásának kulcsát keresi.

David Wiener showrunner, Pablo Schreiber sztár és az újonnan csatlakozott Joseph Morgan szombaton a brazíliai CCXP São Paulóban tartott bemutató keretében osztotta meg az új felvételeket a videojáték élőszereplős feldolgozásáról. A panelen megerősítették a 2. évad megjelenési dátumát is, amely 2024. február 8-án lesz kizárólag a Paramount+ streamingszolgáltatón.

Az ikonikus videojáték-franchise alapján készült Paramount+ sorozat második évadában a Schreiber által alakított Master Chief, John-117 fogja vezetni az elit spártai harcosok csapatát a Covenant, egy félelmetes idegen fenyegetés ellen. Ezt a háborút hivatott bemutatni a közel másfél perces ízelítő.

Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John egyre biztosabb abban, hogy a háború hamarosan megváltozik, és hogy a Covenant az emberiség megtámadására készül. Mindent kockára téve, miközben a galaxis a tönk szélére került, elindul, hogy bebizonyítsa, amit senki más nem akar elhinni, és megtalálja a Halót.

Az akciódús trailer nem csak további csatákat ígér, de Cortana (Jen Taylor) is új képet kap. Szintén utalást kapunk a Morgan által alakított James Ackerson-ra, “egy félelmetes hírszerző ügynökre, aki a sorozat szerint karrierje során az UNSC titkos Tengerészeti Hírszerzési Hivatal ranglétráján fokozatosan lépdelt előre”.

Amellett, hogy Morgan csatlakozik a 2. évad szereplőgárdájához, Cristina Rodlo alakítja Talia Perezt, az UNSC tengerészgyalogság kommunikációs egységének nyelvészetre szakosodott újoncát és tizedesét. A visszatérő szereplők között van Natascha McElhone, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani, Fiona O’Shaughnessy és Tylan Bailey.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Reacher
Sorozatok

Lee Child egyik legnépszerűbb könyvét dolgozza fel a Reacher 3. évada

A Reacher visszatér a 3. évaddal, amely az egyik legjobb könyv alapján...

Fallout
Előzetesek

Az Amazon egy előzetessel mutatta be a Fallout poszt-apokaliptikus világát

Végre láthatjuk, milyen lesz a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja.

Fallout
BREAKINGSorozatok

Bemutatták az Amazon érkező Fallout sorozatának mutánsait és páncélosait

Pazar képeket kaptunk a hamarosan érkező Fallout-sorozat szereplőiről.