Főoldal Filmek A Halálos iramban-család tagjainak küldött üzenetében Vin Diesel megerősítette a franchise végét
Filmek

A Halálos iramban-család tagjainak küldött üzenetében Vin Diesel megerősítette a franchise végét

A pletykák után tényleg véget ér a Halálos iramban.

752
Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures

Vin Diesel üzenetet küldött a Halálos iramban-család minden tagjának, és tudatta a világgal, hogy a franchise következő része valóban az utolsó lesz. Bár Diesel korábban már utalt arra, hogy a Halálos iramban 11. részen túl is folytatódik a franchise, de az még a tizedik rész bemutatója előtt volt, és mivel nem robbantottak kasszát, a Universal Pictures lehúzza a rolót.

Az Instagramon közzétett nyilatkozatban Diesel többször is utal a sorozat “fináléjára”, és üzenetet küldött a rajongótábornak, megköszönve nekik a lelkesedésüket, szenvedélyüket és támogatásukat az évek során.

Most fejeztük be a hét végi gyors találkozónkat az írókkal és az egész csapattal… azt mondhatom, hogy a finálé iránt való izgalom hihetetlenül erős volt, még enyhe kifejezés. Hűha. Annyira izgalmas…

Miközben mindenki felpörögve és izgatottan indult a hétvégére, mindannyian eszembe jutottatok… eszembe jutott az a számtalan pillanat, amikor a ti lelkesedésetek és szenvedélyetek lett a kreatív utazásunk hajtóereje. A történetünk iránti elkötelezettségetek páratlan hatással volt a sikerre és a fejlődésre… ahogy a legkisebb lányom mondaná, ez mélyreható.

Köszönöm, hogy a gerincét adtátok ennek a globális történetnek, amely miattatok túlmutat a képernyőn.

Ez a nagy finálé nem csak egy befejezés; ez annak a hihetetlen családnak az ünneplése, amelyet együtt építettünk fel.

Remélem, büszkék lesztek!

Vin Diesel

A Halálos iramban 10. egy cliffhangerrel végződött, amikor Jason Momoa Dante-ja úgy tűnt, hogy fölénybe került Diesel által alakított Dominic Torettóval szemben, és ebben segítségére volt a köpönyegforgató Aimes (Alan Ritchson), hogy törlessze adósságát a család iránt. Dom testvére, Jakob (John Cena) látszólag feláldozta magát, hogy megmentse Briant és biztonságba helyezze. Az utolsó jelenetben Dom és Brian a gát faláról autóval a mélybe száguldanak, eközben Letty (Michelle Rodriguez) egy sarkvidéki börtönben találja magát Cipherrel (Charlize Theron), mielőtt Gal Gadot Gisele-je – akit a Halálos iramban 6. eseményei után halottnak véltek – egy tengeralattjáróval kimenti őket.

A stáblista alatt kiderül, hogy Dwayne Johnson is visszatér a franchise-ba a fináléban. Miután bűnözőnek bélyegezték, Hobbs munkába állt, felkutatja a célpontjait, és leleplezi Dante egyik megfigyelőhálózatát. Dante hadat üzen Hobbsnak, hogy megbosszulja, amiért segített Domnak és a családjának, és itt kapcsolták fel a villanyt a moziteremben.

És most jön a feketeleves, mert év elején egy bennfentes arról számolt be, hogy a stúdió időközben átírta a menetrendet, és már nem bíznak a film sikerének, ezért a bejelentett tizenegyedik rész költségvetését jelentősen lecsökkentették. Kiderült, hogy egy új főgonosszal készül a film, Jason Momoa nem tér vissza, és a film témája inkább lesz utcai versenyzés, ahogy az első filmekben láttuk.

Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

7 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...