Főoldal Filmek A Halálos iramban 10. első hivatalos képein Brie Larson és Jason Momoa karaktereit láthatjuk
Filmek

A Halálos iramban 10. első hivatalos képein Brie Larson és Jason Momoa karaktereit láthatjuk

Záporoznak a hivatalos képek a Halálos iramban 10. szereplőiről, hétvégén pedig előzetest is kapunk.

570
Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures

Az Empire magazin két képet dobott ki a Halálos iramban 10. című filmből a film hivatalos előzetese előtt, amire már nem kell sokat várnunk. A most bemutatott képeken a franchise két új, eddig még nem látott karakterét mutatták meg, akiket Brie Larson és Jason Momoa alakít. Mint azt korábbról már megismertük, Momoa karakterét Danténak hívják, míg Larson egy Tess nevű karaktert játszik.

A két karakterről már olvashattunk egy keveset, a nevüket is elárulták, de részleteket eddig nem osztottak meg, hogy milyen szerepet játszanak majd a filmben, bár állítólag Dante játssza a film főgonoszát ezúttal. Persze lesz visszatérő is, szóval nem egyedül tör borsot főhőseink orra alá.

Egy nemrégiben megjelent jelentésből kiderült, hogy egy másik nagy visszatérője is lesz a franchise tizedik részének. Gal Gadot karaktere visszatér a halálból, s újra Gisele Yasher szerepében láthatjuk a Wonder Woman sztárját. Gadot utoljára 2013-ban tűnt fel a Halálos iramban 6. részében, amikor kizuhant egy repülőgép rakteréből, de csakúgy mint Han, ő is túlélte.

A Halálos iramban 10. rendezője Louis Leterrier, és a forgatókönyvet írta Justin Lin és Dan Mazeau. Leterrier váltotta Lint, aki kreatív nézeteltérésre hivatkozva felállt a rendezői székből néhány nappal a forgatás megkezdése után. Annak ellenére, hogy Lin távozott a projekt éléről, producerként továbbra is segíti Vin Diesel, Neal H. Moritz, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Clayton Townsend és Samantha Vincent munkáját.

Fast X Brie Larson Tess
Fast X Jason Momoa Dante

A folytatásban visszatérnek a franchise veteránjainak számító Vin Diesel, Michelle Rodriguez, John Cena, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Scott Eastwood, Michael Rooker, Cardi B, Helen Mirren, Jason Statham és Charlize Theron; új belépőként pedig csatlakozik hozzájuk Brie Larson, Jason Momoa, Daniela Melchior, Alan Ritchson és Rita Moreno.

A Halálos iramban 10. 2023. május 18-án debütál a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jason Momoa
Filmek

Jason Momoa tudomásul vette, hogy “egyik filmem sem megy a díjátadóra”

Jason Momoa nem ácsingózik nagy díjakra, de egyszer összejöhetne már neki is...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmkritikák

Aquaman és az Elveszett Királyság kritika

Látványban előrelépés, történetben gyengébb lett az Aquaman folytatása.