Wide Screen
Image default
Filmek

A Halálos fegyver sztárja, Danny Glover is csatlakozott a Jumanji 3 szereplőgárdájához

Nem sokkal azután, hogy bejelentették Danny DeVito szerepét a Jumanji: Vár a dzsungel folytatásban, Danny Glover szerepét is megerősítették benne.

A Sony Pictures 2017-ben mutatta be a Jumanji: Vár a dzsungel folytatást Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan szereplésével, ami a klasszikus Robin Williams-féle Jumanji folytatása volt. A stúdió tizenkilencre lapot húzott, mert a filmnek olyan kasszasikerrel kellett osztozkodnia a decemberi hónapon, mint a Star Wars: Az utolsó Jedik, és bejött a Sony számítása, mert a rajongók világszerte imádták a második részt, így nem sokkal a bemutató után már meg is erősítették a harmadik részt.

A korábbi négy főhős szerepét már tavaly megerősítették a filmben, akihez korábban már csatlakozott Danny DeVito színész is, azonban a legújabb hírek szerint itt a következő nagy igazolás, mert a Halálos fegyver franchise főszereplőjét alakító Danny Glover is aláírt egy szerepre. Glover szerepéről semmit sem lehet tudni.

JJake

Tavaly a Jumanji 3 bejelentésével egy időben árulták el, hogy a főszereplők mellett Jake Kasdan rendező is visszatér a harmadik részre, ismét ő fogja elkészíteni a nem mindennapi társasjáték harmadik részét. Sok ideje nem maradt a stábnak, ugyanis a Sony A vár a dzsungel sikere után ismét az ünnepi premiert tűzte ki, így a december 13-án, egy héttel korábban a Star Wars: Episode IX bemutatója előtt érkezik az újabb őrült menet.

Még több a témában...

Többen, köztük Marvel kapitány, s az Őrzők is megerősítést kaptak a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Halálos Iramban: Hobbs és Shaw

Kurdics Zoltán Gábor

KRITIKA: Jumanji: Vár a dzsungel

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább