Főoldal Előzetesek A Godzilla Minus One utolsó előzetesében mindent elpusztít Godzilla, ami az útjába kerül
Előzetesek

A Godzilla Minus One utolsó előzetesében mindent elpusztít Godzilla, ami az útjába kerül

A Godzilla Minus One az a film, amit minden rajongónak látnia kell!

1.1k

A Toho legújabb Godzilla-filmje, a Godzilla Minus One bemutatójára ma kerül sor a japán mozikban. Nem véletlen az időzítés, ugyanis ma van Godzilla 69. születésnapja, így ennek alkalmából tartják a premiert, valamint kaptunk egy utolsó nagy előzetest Godzilláról rengeteg akciódús új felvétellel.

Az új előzetes főszereplője a Szörnyek Királya, sok-sok felvételt láthatunk Godzilláról, amint a legendás kaiju mindent elpusztít, ami az útjába kerül. A videó végén egy kék villanásra lehetünk figyelmesek, ahogy Godzilla aktiválja a villanófényes atomtámadását. Az eddigi felvételeken csak a legendás szörnyet mutatták, azonban több forrásból is megerősítették, hogy legalább egy másik szörnyeteg is felbukkan majd a filmben.

Konkrét részletekről még nem olvashattunk, de egy (nagyon) rövid szinopszis szerint a Godzilla Minus One a háború utáni, már elpusztult Japánt egy új fenyegetéssel szembesíti Godzilla formájában.

A filmet írta és rendezte Takashi Yamazaki (Lupin III: The First, The Great War of Archimedes), a neves CG-animátor és VFX-művész. A film főszereplői Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Yoshioka, Sakura Ando és Kuranosuke Sasaki.

Japán után a filmet december 1-jén az Egyesült Államokban, majd december 15-én az Egyesült Királyságban és Írországban is bemutatják, hazai bemutatóról azonban nincs hír.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Oscar
BREAKINGFilmek

Oscar 2024: Íme a nyertesek listája

Kiosztották a legjobb filmeknek járó díjakat. Ők lettek az Oscar 2024 nyertesei.

Godzilla Minus One
Filmek

A Godzilla Minus One sorra dönti a rekordokat

Két hónappal a felbukkanása után Godzilla még mindig tombol!