Wide Screen
Image default
Filmek

A Godzilla II. – A szörnyek királya rendezője egy Bosszúállók crossovert szeretne

Ti el tudnátok képzelni egy olyan filmet, amelyben a Föld legnagyobb hősei, a Bosszúállók és A szörnyek királya közös filmben szerepel?

Ti el tudnátok képzelni egy olyan filmet, amelyben a Föld legnagyobb hősei, a Bosszúállók és A szörnyek királya közös filmben szerepel?

Légből kapott ötletnek tűnhet elsőre a két franchise összeeresztése, de volt már rá példa a múltban. Egészen a ’70-es évekig kell visszamennünk a múltba, amikor is a Marvel megvásárolt a Godzilla képregénysorozatok licensz jogát, majd rövid időn belül egy 24 számból álló képregényt is kiadtak Godzillához, így egy rövid időre is, de Godzilla is a Marvel univerzumban érezhette magát.

Habár a képregényekben Godzillát nem a jók oldalán tüntették fel, hiszen Godzillát a hősökkel szemben állították fel, köztük a Fantasztikus Négyes, a Bajnokok, Devil Dinosaur és Moon-boy, és természetesen a Bosszúállók ellen is élet-halál harcot vívott. Ez az utolsó találkozás, ami felkeltette a Godzilla II. – A szörnyek királya rendezőjének figyelmét, ugyanis Michael Dougherty egy crossovert szeretne készíteni a Bosszúállókkal.

Dougherty direktor közösségi falán megosztott egy képet a Marvel-féle Godzilla képregény 23. számáról, amelyben üzent a Marvel Studios vezetőinek, hogy ő bizony nyitott lenne egy közös filmre.

Ez a film egy jobb világot teremthetne.

A crossover elkészítésének legfőbb akadályát az jelenti, hogy jelenleg két különálló stúdió birtokában vannak a jogok. Míg a Disney birtokolja a Marvel karakterek jogát, addig a Warner Bros. és a Legendary közösen tett szert Godzillára. Természetesen a közelmúltban láttunk példát arra is, ahogy két stúdió egy film kedvéért megegyezett a jogokról, hiszen a Sony Pictures és a Marvel Studios közösen rendezett Pókember-filmet, sőt, a Sony a falmászót még a Bosszúállókra is kölcsönadta. Ti eltudnátok képzelni egy ilyen csatát a mozivásznon?

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat