A Gigantosaurus konzolokra tart

Hamarosan érkezik a sikeres sorozaton alapuló játék.

Hamarosan érkezik a sikeres sorozaton alapuló játék.

A rendkívül népszerű CGI animációs műsornak jelenleg fut az első évada a Disney Junior csatornán világszerte, de a Disney és a France Télévisions már berendelte második és harmadik évadot is.
A sorozat izgalmas és komikus kalandokra invitálja a gyerekeket, melynek szereplői mernek maguk lenni és felfedezni a fészkükön túli világot. Az epizódokban a kíváncsi fiatal dinoszauruszok a rejtélyes Gigantosaurus – a legnagyobb és legveszedelmesebb dinó – nyomába erednek, utazásaik során pedig szembenéznek félelmeikkel és együtt dolgozva oldanak meg problémákat. Ahogy a kíváncsi Mazu, a játékos Tiny, a félénk Bill és a bátor Rocky egyre többet tudnak meg Gigantosaurusról, rájönnek, hogy mindegyikük tanulhat tőle valamit.

A készítők célja az volt, hogy egy olyan játékot fejlesszenek, ami azt az élményt nyújtja, mintha a sorozat egyik epizódját játszanánk végig. Elmondásuk szerint egy remek és innovatív játék lesz ez az egész családnak, ami az akció, kaland és versenyzés élményének keverékét nyújtja két többjátékos (kooperatív és kompetitív) módon át.
A Gigantosaurus: The Game 2020. március 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Total
13
Shares
Previous Article

Switch-re is érkezhet a BioShock: The Collection

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Több forrás is megerősítette, hogy valóban Colin Trevorrow IX. rész forgatókönyve szivárgott ki

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!