Főoldal Játékok A Gears of War fejlesztője majdnem készített egy Alien játékot
Játékok

A Gears of War fejlesztője majdnem készített egy Alien játékot

Cliff Bleszinski tweet-jéből tudtunk meg többet a koncepcióról.

739
Alien
Forrás: 20th Century Fox

Cliff Bleszinski tweet-jéből tudtunk meg többet a koncepcióról.

Cliff Bleszinski a Gears of War egyik atyja és Boss Key Productions társalapítója, nyilvánosságra hozta, hogy a stúdiónál tervben volt egy Alien játék készítése. A Boss Key 2014-es alapítása óta nem volt túl termékeny a megjelenések terén. Több projektjük is a feledés homályába vész, nem látnak napvilágot a fejlesztőcsapat 2018-as feloszlatása miatt. Most azonban néhány tweet-nek köszönhetően legalább némi fogalmunk lehet arról, mit is terveztek az Alien franchise kapcsán megvalósítani.

A játék fps-ként, időben pedig a filmek után játszódott volna, főhősnek a felnőtt Newt-ot szánták, Ripley pedig afféle távoli segítségünk lett volna Cortana/Anya stílusban. Helyszínként pedig egy földi, Black Mesára hajazó labort álmodtak meg. Itt a Weyland-Yutani hadászati célokra nevelte a Xenomorph-okat és természetesen innen szabadult volna el a pokol.
Jól hangzik? Mi azért vetettünk volna egy pillantást a játékra, de sajnos egyelőre nem reménykedhetünk, hogy ebből a projektből valaha lesz is valami.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Alien
Sorozatok

Az FX vezetője elárulta, milyen címmel érkezik Noah Hawley Alien-sorozata

Véget ért a forgatás, jövőre mutathatják be az élőszereplős Alien-sorozatot.

Alien
Sorozatok

Megosztottak néhány részletet és a munkacímét Noah Hawley FX Alien-sorozatának

Egy bennfentes részleteket osztott meg a készülő Alien-sorozatról.