Wide Screen
Image default
Játékok

A Gamescom-on is tiszteletét teszi a Stadia!

A Google új platformjáról a kölni rendezvényen is megtudhatunk majd egy pár új dolgot.

A nagy nyári uborkaszezon még javában tart, a legtöbben már az őszi játékdömpinget vizionálják maguk elé, azonban előtte még lesz egy-két fontos dolog. Ilyennek tekinthető a nemsokára megrendezésre kerülő kölni Gamescom is. Rengeteg fejlesztő és gyártó jelezte már, hogy biztosan ott lesznek az eseményen. Most az amerikai keresőóriás biztosította az érdeklődőket, hogy az új platformja is tiszteletét teszi ott.

Tavasszal elkezdtek információk szivárogni az internetre, hogy a Google is benne lenne a játék bizniszben. Sokan először komolyan sem vették az egészet, aztán bemutatásra került a Stadia. A keresőóriás saját “platformja”, amely a streaming felé próbálja meg elterelni a felhasználókat. Az előző Stadia Connect-en minden fontosabb információ hivatalosan is napvilágra jutott a platformról, azonban úgy néz ki a Google tud még újat mutatni róla.

Ugyanis a mostani ígéret szerint a Gamescom-on való megjelenéskor a játékoké lesz a főszerep. Bejelentésre kerül pár új cím, ráadásul a kulisszák mögé is beleshetünk majd. Izgalmasan hangzik, reméljük lesz egy pár húzó címe ennek a szolgáltatásnak is. Az előadást augusztus 19-én magyar idő szerint este hét órától lehet majd élőben figyelemmel követni. Ti várjátok már a Stadiát?

Még több a témában...

Ezekkel a címekkel startol a Stadia

Sinka Tamás

Egy arasznyira a megjelenéstől a Gylt

Sinka Tamás

Mit tartogat számunkra a Google innovációja?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább