Főoldal Filmek A galaxis őrzői vol. 3. forgatási fotóin Űrlord és Nebula új külsejét is szemügyre vehetjük
Filmek

A galaxis őrzői vol. 3. forgatási fotóin Űrlord és Nebula új külsejét is szemügyre vehetjük

Chris Pratt karaktere sokkal inkább hasonlít majd képregényes alakjára.

369
Űrlord

Kezdetben sok kritika érte a Marvel Studios alkotásait a rajongóktól, hogy a karakterek jelmezei és megjelenései különböznek a Marvel kockásain ábrázolt karakterektől. Most azonban számos negyedik fázisú projektje, például a WandaVision, a Loki, a Pókember: Nincs hazaút és a Thor: Szerelem és mennydörgés főszereplői a képregényekben is viselt jelmezeket viseli.

A galaxis őrzői vol. 3. legújabb forgatási fotói alapján ez a trend folytatódik, ugyanis Chris Pratt Űrlordja is átalakul kicsit. Az új forgatási fotókat a Just Jared tette közzé, és először láthatjuk Chris Prattet Űrlord új ruhájában. Mások mellett a fényképeket lapozva egy pillantást vethetünk Karen Gillan Nebulájára is, aki szintén abban a jelmezben látható, mint Űrlord.

Bár a Marvel Moziverzum a jövőjét jelenleg titok övezi, a direktor korábban megerősítette, hogy valóban igaz az a felvetés, hogy most látjuk az Őrzőket utoljára ilyen felállásban. A Deadline-nak nyilatkozva James Gunn kijelentette, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy az Őrzőket ebben a formációban látjuk, a készülő filmet pedig nagynak és sötétnek nevezte:

Ez a vég számunkra, a nézők utoljára látják az Őrzők ezt a csapatát. Ez nagy; nagyon-nagyon nagy és sötét, és más, mint amire az emberek számítanak. Csak hű akarok lenni a karakterekhez, a történethez, és megadni az embereknek azt a lezárást, amit megérdemelnek a történethez. Ez mindig egy kicsit ijesztő, de én mindent megteszek, ami tőlem telik.

James Gunn

Persze ez még nem jelenti azt, hogy a Galaxis Őrzői most ismert karakterivel nem találkozhatunk majd a harmadik rész után, mindössze most látjuk őket egy csapatban. Elképzelhető, hogy a jövőben néhány tag új arccal védik majd a galaxist.

A történet részlete még mindig szigorúan őrzött titok, de néhány apró részlet már kiderült az elmúlt egy évben. Azt már tudjuk, hogy Gamora (Zoe Saldana) nagy szerepet kap a filmben, és egy nemrég megjelent cikk szerint a történet középpontjába kerül testvérével, Nebulával (Karen Gillan) való kapcsolata. Persze ez a Gamora az eredeti variánsa lesz, aki nem ismeri még a Galaxis Őrzőit, ami egészen új helyzetet teremt majd.

A galaxis őrzői vol. 3 2023. május 23-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...