Főoldal Filmek A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás bemutatója előtt lelőtte a film legnagyobb csavarját a Disney
Filmek

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás bemutatója előtt lelőtte a film legnagyobb csavarját a Disney

Érdekes kapcsolat van a Galaxis Őrzői két tagja között.

326
A galaxis őrzői ünnepi különkiadás

A Disney+ streaming szolgáltatón már megtekinthető A galaxis őrzői ünnepi különkiadása című kisfilm, amiben James Gunn szeretett karakterei a Földre látogatnak, hogy egy különleges ajándék kerüljön a karácsonyfa alá. A filmbe bekerült azonban egy olyan jelenet is, amit eredetileg a 2017-es mozifilmben szerettek volna, és ez a felfedezés jelentős hatással lesz a csapat két tagjára és a jövőre érkező trilógia befejező részére.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

A Disney és a Marvel Studios figyelmetlen volt, ugyanis két nappal a bemutató előtt kiadott egy olyan videót, ami az említett törölt jelenet párbeszédét tartalmazta, s egyben a film legnagyobb csavarját is lelőtték benne. A stúdió kapcsolt, és azóta már törölte a videót a felületekről, de késő volt. Drax és Mantis beszélgettek a törölt jelenetben, amikor Mantis elújságolta barátjának, hogy ő valójában Peter Quill húga. Ez a felfedezés megerősített egy másik régóta keringő rajongói elméletet is, hogy Ego az apja.

Mantis attól félt, azzal hogy elmondja Űrlordnak az igazságot, hogy testvérek, Űrlordot majd emlékeztetni fogja arra, hogy mit tett Ego az édesanyjával. Ehelyett Mantis inkább a Földre látogat a Draxszel, hogy felvidítsák Űrlordot, és még Kevin Bacont is bemutatják a rajongóknak, aki akár még a Bosszúállók tagja is lehetne. Egy egészen fenomenális különleges kiadást kaptak a Galaxis Őrzői, amit saját szemetekkel látnotok kell, és az utolsó pillanatban Mantis végül elmondja Peternek az igazságot.

A szóváltása során Űrlord csak annyit válaszol Mantisnak, hogy a hír, hogy testvérek, “a legnagyobb karácsonyi ajándék, amit valaha is kaphattam”. Megölelik egymást, s boldog karácsonyt kívánnak egymásnak. A mostani felfedezés érdekes fordulatot sugall A galaxis őrzői vol. 3. cselekményére, ami James Gunn elmondása alapján sokkal érzelmesebb lesz, mint az előző két film volt.

Az ünnepi különkiadásban más nagy eseményeket is történnek, többek között kiderül, hogy az Őrzők megvásárolták a Tudástért a Gyűjtőtől (ami azt jelenti, hogy a Gyűjtő még mindig életben van, azok után, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban az Éterért meglátogatta a Gyűjtőt).

Valószínűleg sokakban arra kíváncsiak, hogy mi történik Gamorával, a filmben azonban csak egy rövid említést kap Thanos lánya, ellenben a csapat egy új taggal bővül Cosmo személyében. Maria Bakalova remekül alakítja a karaktert. Cosmo és Mordály párosítása nagyon szórakoztató kalandnak ígérkezik. A készítők hűek maradtak a képregényekhez, és az űrkutyát telekinetikus képességekkel vértezték fel.

A galaxis őrzői ünnepi különkiadás már streamelhető a Disney+-on!

A galaxis őrzői ünnepi különkiadás
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...