Főoldal BREAKING A galaxis őrzői kedvenc színésze játssza Maxwell Lordot James Gunn DC Univerzumában
BREAKINGFilmek

A galaxis őrzői kedvenc színésze játssza Maxwell Lordot James Gunn DC Univerzumában

Maxwell Lordot legutóbb Pedro Pascal játszotta a Wonder Woman 1984-ben.

420
A galaxis őrzői vol. 3.

Sean Gunn fogja alakítani a DC gonosztevőjét, Maxwell Lordot, James Gunn és Peter Safran készülő DC Univerzum rebootjában, tudta meg a The Wrap. Gunn korábban Kraglint alakította a Marvel Studios A galaxis őrzői három részében. Bár a 3. rész végén úgy tűnt, hogy az eredeti Őrzők helyére lépett, a legfrissebb jelek szerint James Gunn rendező után ő is átigazol a DC-hez.

Miközben Kraglin és a Galaxis Őrzői jövőjét titok övezi, és lehet, hogy még a stúdió sem tudja, mihez kezdjen a megmaradt szereplőkkel, addig Sean Gunn döntött. Testvére filmjében biztosan látni fogjuk a 2025-ben érkező első nagy filmben, amit a DC Studios készít. Az általa alakított Maxwell Lord először az Igazság Ligája #1. számában (1987. május) tűnt fel, és Keith Giffen, J. M. DeMatteis és Kevin Maguire alkotta meg.

Maxwell Lord egy kegyetlen és ravasz üzleti mogul, aki vasököllel irányítja multinacionális megacégét. Az egykor etikus vállalkozó, aki a technológiai fejlődéssel akarta jobbá tenni az emberiséget az évek során egyre hataloméhesebbé és paranoiásabbá vált. A metahumánok megszállottja lett, és annak módját kereste, miként irányíthatná őket, és képességeit hogyan használhatná fel saját terveihez.

Max mindig nyugodt és számító üzletember képét mutatja, de kihívás esetén vad és agresszív lesz. Bájos és jóképű külseje mögött egy szociopata rejtőzik, és bárkit hajlandó eltiporni, aki az útjába kerül. A metahumánokat nem embereknek tekinti, hanem fegyvereknek, és a segítségükkel gyakorolhatja hatalmát az emberiség felett, hogy saját jövőképére formája a világot. Végső soron Lord arra vágyik, hogy uralkodjon mindenki felett, és megtévesztéssel, zsarolással, mentális uralomra törve a saját akarata szerint alakítsa az eseményeket.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?