Főoldal BREAKING A galaxis őrzői kedvenc színésze játssza Maxwell Lordot James Gunn DC Univerzumában
BREAKINGFilmek

A galaxis őrzői kedvenc színésze játssza Maxwell Lordot James Gunn DC Univerzumában

Maxwell Lordot legutóbb Pedro Pascal játszotta a Wonder Woman 1984-ben.

516
A galaxis őrzői vol. 3.
Forrás: Marvel Studios

Sean Gunn fogja alakítani a DC gonosztevőjét, Maxwell Lordot, James Gunn és Peter Safran készülő DC Univerzum rebootjában, tudta meg a The Wrap. Gunn korábban Kraglint alakította a Marvel Studios A galaxis őrzői három részében. Bár a 3. rész végén úgy tűnt, hogy az eredeti Őrzők helyére lépett, a legfrissebb jelek szerint James Gunn rendező után ő is átigazol a DC-hez.

Miközben Kraglin és a Galaxis Őrzői jövőjét titok övezi, és lehet, hogy még a stúdió sem tudja, mihez kezdjen a megmaradt szereplőkkel, addig Sean Gunn döntött. Testvére filmjében biztosan látni fogjuk a 2025-ben érkező első nagy filmben, amit a DC Studios készít. Az általa alakított Maxwell Lord először az Igazság Ligája #1. számában (1987. május) tűnt fel, és Keith Giffen, J. M. DeMatteis és Kevin Maguire alkotta meg.

Maxwell Lord egy kegyetlen és ravasz üzleti mogul, aki vasököllel irányítja multinacionális megacégét. Az egykor etikus vállalkozó, aki a technológiai fejlődéssel akarta jobbá tenni az emberiséget az évek során egyre hataloméhesebbé és paranoiásabbá vált. A metahumánok megszállottja lett, és annak módját kereste, miként irányíthatná őket, és képességeit hogyan használhatná fel saját terveihez.

Max mindig nyugodt és számító üzletember képét mutatja, de kihívás esetén vad és agresszív lesz. Bájos és jóképű külseje mögött egy szociopata rejtőzik, és bárkit hajlandó eltiporni, aki az útjába kerül. A metahumánokat nem embereknek tekinti, hanem fegyvereknek, és a segítségükkel gyakorolhatja hatalmát az emberiség felett, hogy saját jövőképére formája a világot. Végső soron Lord arra vágyik, hogy uralkodjon mindenki felett, és megtévesztéssel, zsarolással, mentális uralomra törve a saját akarata szerint alakítsa az eseményeket.

Gilmore Girls finale Sean Gunn 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.