Free Guy

A Free Guy új előzetese már magyar szinkronnal is nézhető

A Deadpool sztárja ezúttal egy virtuális világban játszik hőst.

A 20th Century Studios és a Disney néhány hete már bemutatta Shawn Levy rendezőtől a Free Guy második előzetesét, amit már szinkronos formában is megnézhettek. A tervek szerint július 3-án mutatták volna be a mozikban, azonban a koronavírus-járvány miatt december 11-ére halasztották a premiert, amit nálunk a mozikban fognak majd bemutatni.

Ryan Reynolds ez egyszer egy banki tisztviselő karakter szerepében találja magát egy erőszakos, open-world videojátékban, de egy nap rádöbben, hogy ő valójában egy NPC (nem játszható karakter) karaktert alakít csak. Guy életét nap mint nap megnehezítik más avatarok durvaságai, de van valami, ami még ennél is nagyobb kihívást jelent Reynolds karaktere előtt. A karakter eldönti, hogy átírja a sztorit, és saját történetének hősévé válik, s összefogva egy másik avatarral közösen megmentik a világot. Még mielőtt túl késő lenne, ugyanis a fejlesztők úgy döntöttek, hogy leállítják a projektet, ezzel megpecsételve a játék karaktereinek sorsát.

Az új előzetesben Guy és a Jodie Comer által megformált Molotov Girl kapcsolata kerül rivaldafénybe. A videóból az is kiderült, hogy Reynolds karakterének népszerűsége hogyan állítja a játékosokat világszerte a főhősünk oldalára, mivel a fejlesztők arra készülnek, hogy leállítják a játékot. De a videóban Taika Waititi Antoine nevű gonosz karakterét is megmutatják néhány képkocka erejéig, emellett pedig az új poszter a játék kaotikus és pusztító mivoltára hívja fel figyelmünket.

Total
4
Shares
Previous Article

Bemutatkozott a Final Fantasy XVI főszereplője

Next Article
Zuniverzum - Jelenetek egy szerelemből

KRITIKA: Zuniverzum – Jelenetek egy szerelemből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!