Wide Screen
Image default
Filmek

A Fox máris töröltetett egy Disney-poént a Deadpool 2.-ből

A Fox felszólította Ryan Reynoldsot, hogy töröljenek egy Disney-s viccet a Deadpool 2.-ből.

Deadpool nem olyan figura, aki ne feszegetné a határokat, s ne merne beszólni Thanosnak, az univerzum rettegett ellenfelének, vagy éppen a DC Filmes Univerzumnak. Most azonban úgy tűnik, hogy mégis akadt egy olyan beszólása a hősnek, ami nem tetszett a stúdiónak, s felszólították a forgatókönyvírókat, hogy töröljék azt a filmből.

A színész egy interjúban elárulta, hogy forgatókönyvírása alatt a 20th Century Fox már komolyan vette a Disney és Fox házasságot, ezért Rhett Reese, Paul Wernick és Ryan Reynolds írókat megkérték egy sor törlésére.

Ez egy fájó pont számomra, mert volt egy vicc a filmben, aminek már hűlt helyét találjuk csak. Valószínűleg nem beszélhetnék erről, de a Fox megkért arra, hogy vegyem ki a filmből.

Nem teljesen világos, hogy miről is lehetett szó, mit gondoltak erősnek a stúdiónál, de nem lennénk meglepve, ha az éppen folyó felvásárlásból csináltak volna tréfát a készítők.

Még több a témában...

Befejeződött a Deadpool 2. forgatása

Kévés Bence Mihály

Mutatjuk, hogy mely filmek mikor érkeznek 2018-ban

Kévés Bence Mihály

Nézd meg a velősebb Élet második szinkronos előzetesét

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább