Főoldal Filmek A Flash – A Villám világpremierjét április végén a Las Vegas-i CinemaConon tartja a Warner Bros. Discovery
FilmekBREAKING

A Flash – A Villám világpremierjét április végén a Las Vegas-i CinemaConon tartja a Warner Bros. Discovery

Két hónnap a premier előtt, már április végén bemutatják a Flash - A Villám című filmet a szakma nagyjainak.

291
Flash - A Villám

Igen, a Warner Bros. Discovery nagyon bízik a Flash – A Villám című filmben, ugyanis ma bejelentették, hogy majdnem két hónappal a rendes premier előtt bemutatják a filmipar egyik legrangosabb eseményén. A Las Vegas-i CinemaConon fogják először levetíteni Ezre Miller főszereplésével készült önálló filmet.

A CinemaCon egy olyan rendezvény, ahol a Színháztulajdonosok Országos Szövetsége (National Association of Theatre Owners, NATO) látja vendégül a szakmabelieket, bepillantást engedve a készülő produkciókba. Ezen az eseményen mutatták be tavaly a nagysikerű Top Gun: Maverick című produkciót is, idén pedig a Warner Bros. Discovery készül valami naggyal. Ennél több bizonyíték nem is kell, hogy a Warner Bros. Discovery és a DC Studios új társ-vezetői, Peter Safran és James Gunn mennyire bíznak a filmben, hiszen egy ilyen rangos eseményen fogják először megmutatni a filmet, és mindezt két hónappal a mozikba kerülés előtt, szóval tényleg nagyon egyben van a film.

A Variety információi szerint a skarlátvörös szuperhős első szólófilmje az idei CinemaConon debütál, amelyet április 24. és 27. között rendeznek meg Las Vegasban. Akárcsak a tavalyi évben, a Warner Bros. Discovery eseményére keddi napon, április 25-én kerül sor. A prezentáció végén, estén fogják vetíteni a filmet, és ahogy tavaly, idén is élőben ott leszünk a rendezvényen.

A stúdió teljes mértékben támogatja a filmet (Gunn nemrég úgy emlegette, mint “az egyik legjobb szuperhősfilmet”, amit valaha látott) annak ellenére, hogy főszereplőt alakító Ezra Miller a tavalyi évben ellentmondásos (egyesek szerint megbocsáthatatlan) viselkedéssel került címlapra több alkalommal, és a törvénnyel is meggyűlt a baja nemegyszer. Miller bocsánatot kért a nyilvánosság előtt, és az ügy kirobbanása óta kezelésre jár.

A Flash – A Villám első előzetesét két hete az 57. Super Bowl alatt mutatták be, és meglepően jól fogadták a rajongók és a szakma. A trailer pozitív fogadtatása is azt mutatja, hogy a stúdió nem extra reklámot szeretne adni a filmnek április végén, hanem komolyan gondolják, és maximálisan elégedettek a filmmel. Jó végre látni, hogy a sok fiaskó után a Warner Bros. is ennyire bízik egy filmben. Kijárt már a stúdiónak, hogy összejöjjön valami jó a sok melléfogás után.

A tervek szerint 2023. június 16-án kerül a mozikba Észak-Amerikában, nemzetközileg pedig 2023. június 14-től játsszák a mozikban a filmet.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...

Kevin Feige
Filmek

Ezt a DC-filmet Kevin Feige mindig megnézi, mielőtt az MCU egy új filmjén dolgozna

Kevin Feige mindig megnéz egy filmet a DC-től, amelyre úgy tekint, mint...