Főoldal Filmek A felvételek szerint Kathryn Newton majdnem egy teljesen másik szuperhőst játszott a Marvel Moziverzumban
Filmek

A felvételek szerint Kathryn Newton majdnem egy teljesen másik szuperhőst játszott a Marvel Moziverzumban

Kathryn Newton szereposztása sokaknak nem jött be, mint az idősebb Cassie Lang.

16
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Kathryn Newton idén télen csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz, mint Cassie Lang A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című folytatásban. A napokban azonban kiderült, hogy eredetileg a Disney+ Sólyomszem sorozatának meghallgatására jelentkezett Kate Bishop szerepére, amit végül Hailee Steinfeld kapott.

Hailee Steinfeld a rajongók egyik kedvencének bizonyult a Sólyomszemben mutatott alakítása után, Kate Bishop pedig gyorsan az MCU 4. fázisának egyik legnagyobb felfedezettje lett. Nemrég azonban egy kulisszák mögötti featurette-ben kiderült, hogy a Hangya-franchise legújabb sztárja, Kathryn Newton majdnem ellopta előle Kate Bishop szerepét, sőt, egészen odáig jutott, hogy Jeremy Rennerrel még egy közös jelenetet is leforgattak, ahol azt tesztelték, mennyire működik a két színész között a kémia.

Tekintettel arra, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumániában Cassie Lang szerepét alakító Kathryn Newton – és általában a film – nem kapott túl jó fogadtatást, a Marvel Studios úgy tűnik, jól döntött, amikor Hailee Steinfeldet választotta Kate Bishop szerepére. Ha azonban hinni lehet a pletykáknak, Kate Bishop valószínűleg hamarosan keresztezi majd az útját Cassie-vel egy Fiatal Bosszúállók-projektben, bár ezt a projektet még nem jelentették be hivatalosan.

A Kvantumánia-rajongói további kalandokra számíthatnak Scott Lang és Hope van Dyne főszereplésével, mivel várhatóan ők ketten visszatérnek a Marvel Moziverzum későbbi kalandjaiban. Kang is biztosan fontos szereplője lesz az MCU-nak, és a rajongók már alig várják, hogy lássák, hogyan alakul a története a Kang variánsai és a Bosszúállók között.

Visszatérve még egy szóra Steinfeldre, róla azt kezdték pletykálni a napokban, hogy legalább négy készülő projektben feltűnik majd Kate Bishop szerepében. Többen biztosra vélik, hogy a Bosszúállók: A Kang-dinasztia borítékolható, mellette pedig szóba került még az ősszel érkező Marvelek egy rövid cameóra, a sokat pletykált fiatal Bosszúállókról szóló film, a Sólyomszem 2. évada és a Bosszúállók: Titkos háború.

Sólyomszem
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...