Főoldal Filmek A Fekete Párduc producere reméli, hogy a Marvel fekete Supermanje élőszereplős alakot ölthet
Filmek

A Fekete Párduc producere reméli, hogy a Marvel fekete Supermanje élőszereplős alakot ölthet

A Marvel egyik új keletű hőse is feltűnhet a készülő filmekben és tévésorozatokban?

171
Blue Marvel

Nate Moore azt szeretné, ha Blue Marvel élőszereplős formában csatlakozna a Marvel Moziverzum többi szuperhőséhez, akit sokan a Marvel fekete Supermanjeként emlegetnek. Adam Brashear, azaz Blue Marvel lenyűgöző háttértörténettel rendelkezik, mivel az 1960-as években egy antianyag-kísérlet során a Negatív Zónában szerezte az erejét. Onnan kezdve szuperhőssé vált, csakhogy Amerika folyamatos faji feszültségei arra kényszerítették Adamet, hogy a kormány kívánságaihoz igazodjon és az árnyékból folytassa munkáját.

Végül Blue Marvel kiállt a nyilvánosság elé és egy ismert, bár kissé idősebb szuperhős lett. Remek mellékszereplő lenne számos készülő filmben és tévésorozatban. A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! producere a Deadline-nak adott interjújában megerősítette, hogy szeretné, ha hős szerepet kapna az MCU-ban.

Van egy fantasztikus karakter, aki viszonylag új keletű a Marvelben, a neve Blue Marvel, aki lenyűgöző. Szóval Ő egy olyan karakter, akinek ereje és képessége majdnem Supermanével vetekszik, és a 60-as években Blue Marvel maszkos karakterként működött.

Egy harcban letépik a maszkját, és az emberek rájönnek, hogy ő Fekete. [John F.] Kennedy valójában arra kéri, hogy álcában térjen vissza, mert megijeszti az embereket, [és] mert fel fogja borítani a polgárjogi korszak puskaporos hordóját. Azóta újra felkapták a Marvel kiadók, mivel egy igazán okos, majdnem Nemo kapitányhoz hasonlítható karakter.

Nate Moore

“Nagy űrutazásokat tesz, és bámulatos kalandokat él át. Ő egy nagyszerű karakter” – teszi hozzá Moore. “Úgy értem, tényleg rengeteg izgalmas dolog lesz még.”

A rajongók által gyakran a Marvel “fekete Supermanjeként” jellemzett Blue Marvel MCU-s debütálása már régóta esedékes és minden lehetőség a készítők rendelkezésére áll, hogy bemutassák ezt a nagy űrutazót a Marvel Moziverzumban. Mivel a Marvel Studiosnak komoly tervei vannak az Őrszemmel és a Mennydörgőkkel, miért ne csatlakozhatna hozzájuk egy olyan fickó, aki már nyugdíjba vonult?!

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.