Wide Screen
Image default
Filmek

A Fekete Özvegy rendezője távozott, miután az érdekek nem egyeztek a Marvellel

Még nyáron kaptunk híreket arról, hogy a régóta pletykált Fekete Özvegy-film az ausztrál Cate Shortland személyében rendezőre talált.

Még nyáron kaptunk híreket arról, hogy a régóta pletykált Fekete Özvegy-film az ausztrál Cate Shortland személyében rendezőre talált.

Belső információk szerint a Marvel Studios elképesztően sok nevet felírt arra a listára, amelyről aztán kiválasztották Cate Shortlandet, aki végül lemondott a megbízásról, és távozott a Fekete Özvegy spin-off éléről, miután kreatív különbségek támadtak közte és a stúdió között, akik megszabták volna a direktornak, hogy mely jelenteket forgathatja, és melyekre nincs beleszólása. Nem egyszerű megfelelni Kevin Feige csapatának.

Az egyik korábbi jelölt, Lucrecia Martel azt állítja, hogy a Marvel Studios egy férfi rendezőre akarja bízni az akciójelenetek forgatását, ez azonban nem tetszett Shortlandnek, és így inkább lemondott a megbízásról.

A Marvel és más produkciók stúdiói próbálnak egyre több női rendezőt bevonni. Azt mondták nekem, hogy „Ne aggódj az akciójelenetek miatt, majd mi gondoskodunk azokról.” Gondolkoztam ezen, és „Nos, szeretnék találkozni Scarlett Johansson-nal, de akciójeleneteket is szeretnék csinálni.

A cégek érdeklődnek a női rendezők után, de még mindig úgy gondolják, hogy az akciójeleneteket férfi rendezőkre bízzák. Az első dolog, amit kérdeztem tőlük, hogy lehetne-e változtatni a speciális effekteken, mert túl sok a fény bennük… Rettenetesnek találom őket. A Marvel-filmek zenéi is borzalmasak. Talán nem értettünk egyet ezekben, és nehéz végignézni egy Marvel-filmet. Fájdalmas végig hallgatni a Marvel-filmeket.Ezek után már érthető, hogy a stúdió miért döntött egy másik rendező mellett, aki most lelépett, vagy kirúgták a projekt éléről. Hivatalos közleményt aligha kapunk erről, hiszen a stúdió máig nem erősítette meg a filmet, noha több színész is beszélt a Fekete Özvegy önálló kalandjáról. Aggasztó, hogy mi történik a Marvel Studios falai mögött, hiszen előbb James Gunn kirúgása miatt A galaxis őrzői franchise harmadik részét voltak kénytelenek elnapolni évekkel, most pedig egy másik alkotást, amit a pletykák szerint 2020-ban mutattak volna be a mozikban. Persze a rendező távozása még nem jelenti azt, hogy borulna a papírforma, és eltolnák a forgatást, mert jelöltek így is szép számmal akadnak, de mintha egy kis porszem került volna az eddig olajozottan működő gépezetbe.

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat