Főoldal Filmek A Fekete Özvegy egyik színésze óvatlanul leleplezte Kiképző titkos személyazonosságát
Filmek

A Fekete Özvegy egyik színésze óvatlanul leleplezte Kiképző titkos személyazonosságát

Számos elmélet született már Kiképző személyazonossága körül, de úgy tűnik, hogy a Fekete Özvegy egyik színésze véletlenül leleplezte.

472
Kiképző

Számos elmélet született már Kiképző személyazonossága körül, de úgy tűnik, hogy a Fekete Özvegy egyik színésze véletlenül leleplezte.

Ha minden a terv szerint megy, akkor a Fekete Özvegy-filmet már rég láttuk volna, és nem lenne ennyi kérdőjel a Marvel Moziverzum mellett sem, mármint ami a folytatásokat illeti, hiszen Scarlett Johansson nevével fémjelzett önálló filmmel kezdetét vette volna a 4. fázis. Sajnos azonban a Marvel Studios a járvány miatt novemberre halasztotta a film bemutatóját, ám az Egyesült Királyságban már októberben bemutatják.

Az egyik legnagyobb rejtély a filmmel kapcsolatban, hogy ki lesz Kiképző, a Vörös Szóba látszólagos vezetője. Sok elmélet született már a karakter eredetével – köztük olyan teóriákról is olvashattunk Sólyomszem, Red Guardian vagy még Melina Vostakoff is lehet a maszk mögött -, de a legvalószínűbb jelölt O. T. Fagbenle.

Nagyon keveset tudunk a karakteréről, de nemrég Instagramon egy élő adásban a színész a kelleténél többet is elárult filmes szerepéről, s könnyen elképzelhető, hogy végre megerősítette azt, miszerint ő lesz Kiképző.

Van egy teljes összeesküvéselmélet, miszerint én vagyok Kiképző. [majd az adásban a színész barátja erre úgy válaszolt, ami valószínűleg te vagy] Te is próbálod kitalálni? Azt hittem, hogy beszéltünk erről, úgy gondoltam, hogy néhány dolgot titokban tartunk majd.

O. T. Fagbenle
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chatting with @breshawebb about @maxxx marvel and a bunch of randomnesso

O-T Fagbenle (@otfagbenle) által megosztott bejegyzés,

Nyilvánvalóan csak szórakoztak a videóban, a rajongók idegeivel szerettek volna játszani, de nem elképzelhetetlen, hogy kicsúszott valami olyan a száját, amit nem akart, s így reagálta le, hogy kevésbé legyen hiteles. Hogy mi az igazság, október végén vagy november elején kiderül, amikor világszerte bemutatják a filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?