Kiképző

A Fekete Özvegy egyik színésze óvatlanul leleplezte Kiképző titkos személyazonosságát

Számos elmélet született már Kiképző személyazonossága körül, de úgy tűnik, hogy a Fekete Özvegy egyik színésze véletlenül leleplezte.

Számos elmélet született már Kiképző személyazonossága körül, de úgy tűnik, hogy a Fekete Özvegy egyik színésze véletlenül leleplezte.

Ha minden a terv szerint megy, akkor a Fekete Özvegy-filmet már rég láttuk volna, és nem lenne ennyi kérdőjel a Marvel Moziverzum mellett sem, mármint ami a folytatásokat illeti, hiszen Scarlett Johansson nevével fémjelzett önálló filmmel kezdetét vette volna a 4. fázis. Sajnos azonban a Marvel Studios a járvány miatt novemberre halasztotta a film bemutatóját, ám az Egyesült Királyságban már októberben bemutatják.

Az egyik legnagyobb rejtély a filmmel kapcsolatban, hogy ki lesz Kiképző, a Vörös Szóba látszólagos vezetője. Sok elmélet született már a karakter eredetével – köztük olyan teóriákról is olvashattunk Sólyomszem, Red Guardian vagy még Melina Vostakoff is lehet a maszk mögött -, de a legvalószínűbb jelölt O. T. Fagbenle.

Nagyon keveset tudunk a karakteréről, de nemrég Instagramon egy élő adásban a színész a kelleténél többet is elárult filmes szerepéről, s könnyen elképzelhető, hogy végre megerősítette azt, miszerint ő lesz Kiképző.

Van egy teljes összeesküvéselmélet, miszerint én vagyok Kiképző. [majd az adásban a színész barátja erre úgy válaszolt, ami valószínűleg te vagy] Te is próbálod kitalálni? Azt hittem, hogy beszéltünk erről, úgy gondoltam, hogy néhány dolgot titokban tartunk majd.O. T. Fagbenle

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chatting with @breshawebb about @maxxx marvel and a bunch of randomnesso

O-T Fagbenle (@otfagbenle) által megosztott bejegyzés,

Nyilvánvalóan csak szórakoztak a videóban, a rajongók idegeivel szerettek volna játszani, de nem elképzelhetetlen, hogy kicsúszott valami olyan a száját, amit nem akart, s így reagálta le, hogy kevésbé legyen hiteles. Hogy mi az igazság, október végén vagy november elején kiderül, amikor világszerte bemutatják a filmet.

Total
1
Shares
Previous Article

Hamarosan bemutatkozik a Mafia Trilogy

Next Article
Vincent Cassel

Vincent Cassel nem szerepelne szuperhősfilmekben, ugyanis gyerekesnek tartja őket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!