Főoldal Játékok A Far Cry 6, a Watch Dogs: Legion és az Assassin’s Creed Valhalla voltak Ubisoft Forward főbb szereplői
Játékok

A Far Cry 6, a Watch Dogs: Legion és az Assassin’s Creed Valhalla voltak Ubisoft Forward főbb szereplői

A Ubisoft ezúttal is a fő franchise-aira fókuszált.

711
ubisoft forward livestream watch here feature

Az ígéreteknek megfelelően vasárnap este lement a Ubisoft E3-ra szánt showműsora. Mondhatni nagy meglepetés nem született, de nem csak azért, mert a kiadó a fő címeire fókuszált ezúttal is, hanem mert szinte minden érdekesebb dolog kiszivárgott már előre.

Watch Dogs: Legion

A show a Watch Dogs Legionnel nyitott, annak is egy cinematic trailerével. Akinek ismerős a vizuális stílus, az nem téved: valóban Alberto Mielgo, a Love, Death & Robots “The Witness” című epizódjának rendezője készített egy kis kedvcsinálót a játékhoz.

Ezután azok is elégedettek lehettek, akik gameplayre vártak, hiszen megkapták a játék megjelenési idejével egyetemben. A Watch Dogs Legion október 29-re jön, szinte minden létező platformra (Switch kivételével) és Xboxon támogatja majd a Smart Delivery programot (vagyis elég lesz egyszer megvenni).

Assassin’s Creed Valhalla

Az Assassin’s Creed Valhallából egy rövidebb, gameplayt magyarázó klipet kaptunk, amely a megjelenési fátumot is elárulta. Persze a november 17. csak azoknak volt meglepetés, akik a szivárgásokat nem látták.

Egy 30 perces gameplay anyagot is kaptunk, amely nem azonos azzal, ami a héten korábban kiszivárgott, így a játékra várakozóknak érdemes lehet megnézni.

Far Cry 6

A Far Cry 6 létezése sem ütött akkorát, hiszen a napokban ez a játék is “lebukott” a PlayStation Store jóvoltából, de ha ez nem is történt volna meg, Gustavo Esposito, az új főgonosz elpletykálta még a múlt héten a dolgot.

A főcímre hajazó művészi klipecske mellett kaptunk egy igen kemény átvezetőt is, de a gameplay ezúttal elmaradt. A játék 2021. február 18-án jelenik meg.

A lényegesebb bejelentések ezek voltak. A Ubisoft még reklámozta kicsit az új rajzfilmes stílusú battle-royal lövöldéjét, a Hyper Scape-t, valamint a csak mobilokon támadó Tom Clancy’s Elite Squad is kapott egy kis hátszelet. Az apróságokért és a teljes műsorért a Ubisoft YouTube csatornáját érdemes felkeresni. A hírdömpingnek a franciák szerint még nincs vége, terveik szerint idén még jelentkezik majd a Ubisoft Forward, mert állítólag még sok minden van amit meg akarnak mutatni.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események