Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange előtt egy teljesen másik szerepet visszautasított Benedict Cumberbatch

Valahol a Multiverzumban egy gonoszt játszott volna Benedict Cumberbatch.

Benedict Cumberbatch a Marvel Moziverzum egyik közkedvelt karakterét játssza már 2016 óta. Ő Doctor Stephen Strange, a Titkos tanok mestere, de évekkel azelőtt, hogy elvállalta volna Strange szerepét, Cumberbatch elmondása szerint visszautasított egy másik szerepet az MCU-ban, amiben gonosztevőként szerepelt volna.

A napokban a BBC Radio 1-nek adott interjújában Cumberbatch elmesélte, hogyan utasította vissza Malekith szerepét a Thor: Sötét világ című filmben, amelyet végül Christopher Eccleston kapott. A Star Trek: Sötétségben bemutatója után Cumberbatch nyilvánvalóan egy “kicsit saftosabb” szerepet szeretett volna.

[A Doctor Strange szerepe] egy ötletként történt, ami feledésbe merült, miután vicces módon udvaroltam egy másik karakterért az MCU-ban, egy nagyon rövid karakterért. Elég bátor voltam ahhoz, hogy azt mondjam: ‘Nagyon hízelgő, hogy meghívtak a buliba, de inkább kivárnék valami szaftosabbat’.Benedict Cumberbatch

Ez a szerep Doctor Strange volt, amitől Cumberbatch kezdetben szintén ódzkodott, mivel “egy kicsit nőgyűlölő, nagyon kötődött a 70-es évekhez”. Végül azonban Cumberbatchet meggyőzték, hogy vállalja el a szerepet, a többi pedig már történelem volt.

Eközben pedig hajlamosak vagyunk azt állítani, hogy a Thor: Sötét végzet a franchise egyik legrosszabb produkciója. Több kritikában is olvasható volt a “gyenge történet és még gyengébb gonosztevő”, ugyanakkor fontos megjegyezni azt is, hogy Eccleston kiváló színész volt, akit egyszerűen protézis kivégzett a karaktere.

Cumberbatchet legutóbb a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben a főszerepben láthattuk, amely világszerte az 500 millió dollárt tapossa már a mozik bevételi listáján.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Total
1
Shares
Previous Article
Az Északi

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az Északi premier előtti vetítésére

Next Article
Két tűz között

James Cameron filmje alapján a Két tűz között sorozatán dolgozik a CBS

Related Posts