Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange az őrület multiverzumában promóciós képein a Titkos Tanok mestere variánsait láthatjuk

Ennél jobb képet még nem láttunk Doctor Strange variánsairól.

Az elmúlt hetekben záporoznak a promóciós képek és akciófigurák a Marvel Studios következő mozifilmjről. Láttuk már a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film főszereplőit, köztük a Titkos Tanok mesterét, Skarlát Boszorkányt és America Chavez is megmutatta magát a sok más visszatérő karakter mellett, most pedig közelebbről is szemügyre vehetjük a Legfőbb varázsló variánsait.

Az már az előzetesből kiderült, hogy a film várható főgonosza nem más lesz, mint Strange egyik vagy több variánsa, de ez is csak spekuláció. Annyi biztos, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában vad utazást ígér, és erről árulkodnak a legújabb promóciós képek is, amelyek minap napvilágot láttak a filmből. A film akciófigurái hamarosan a boltok polcaira kerülnek, és arra biztosak jók lesznek, hogy közelebbről is megvizsgáljuk Stephen Strange titokzatos variánsait. Legjobb tudásunk szerint legalább két variáns lesz a filmben, de ki tudja, mire készül Sam Raimi és a Marvel Studios.

Valószínűleg sokan látták a What If…? animációs sorozatot tavaly nyáron, amiben már láttuk a Legfőbb varázsló gonosz variánsát, akivel májusban a mozikban is találkozhatunk. Továbbá a Defender Strange (azaz a Védelmező Strange) figurájával is rövidesen összefuthatunk a boltokban. Utóbbiról úgy tartják, hogy kevésbé lesz gonosz.

A Titkos Tanok mestere variánsai mellett Skarlát Boszorkány, America Chavez, Rintrah, Mordo mester (aki szintén egy Variánsanak tűnik, nem pedig annak, akit a 2016-os Doctor Strange című filmben megismertünk), és a Legfőbb varázsló Wong is saját figurát kapott. De ők csak a legfontosabb szereplői a folytatásnak, ennél jóval több szereplővel találkozhatnak a rajongók, de nagy részüket valószínűleg titokban tartják majd a premierig.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában központi témája a Multiverzum lesz, miután Strange torzulást idézett elő a Pókember: Nincs hazaút című filmben. Az ismeretlenbe utazunk Doctor Strange társaságában, aki régi és új misztikus szövetségesek segítségével megérteni a Multiverzum észbontó és veszélyes alternatív valóságait, és miközben a valóságok között utazik, egy titokzatos új ellenféllel kerül összetűzésbe.

A címszereplőt megformáló Benedict Cumberbatch mellett olyan másokat találunk még a film szereplőgárdájában mint Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg és Rachel McAdams.

Total
5
Shares
Previous Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Benedict Cumberbatch szerint a Doctor Strange az őrület multiverzumában felér majd a Pókember: Nincs hazaút sikeréhez

Next Article

SOROZATSZEMLE: A nő, a bor, a pirulák és két ház, vagy ahogy a Netflix hívja: The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Related Posts