Főoldal Filmek A Doctor Strange az őrület multiverzumában koncepciós képei alapján majdnem feltűnt Deadpool is a filmben
Filmek

A Doctor Strange az őrület multiverzumában koncepciós képei alapján majdnem feltűnt Deadpool is a filmben

Deadpool majdnem kapott egy kis szerepet a filmben.

148
Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange az őrület multiverzumában hozta a kötelezőt, amit a film címétől várni lehetett, ugyanakkor a Multiverzumról alkotott elképzelése, nos, messze nem volt annyira “őrült”, mint vártuk. Sok állandó szereplő mellett bemutatkozott a filmben America Chavez alias Miss America, de vendégszereplőkben is bővelkedett a film, köztük Mister Fantastic, X Professor és Black Bolt is feltűnt.

És ezzel még nem értek volna végett a meglepetések, mert néhány megjelent koncepciós kép megerősíti azt a pletykát, hogy a Marvel Studios legalábbis fontolóra vette, hogy Doctor Strange-et és America Chavez-t egy olyan világba küldi, amit csak Deadpoolok laknak.

A Deadpool 3. része már az előkészítő munkálatok közepén van, a Doctor Strange folytatása pedig tökéletes helyszín lehetett volna arra, hogy Wade Wilsont bemutassák az MCU-ban. Úgy tűnik, egyszer már volt egy ilyen terv, hogy legalább egy rövid látogassál, de bemutatják a Marvel nagyszájú szuperhősét. A most bemutatott terveken a házfalakat Deadpoolról mintázott poszterek borítják, vagyis ez lehetett volna Ryan Reynolds első kalandja a Marvelnél.

Az elmúlt évtizedben már láttuk, hogy a Marvel Moziverzum mennyire sokrétű, kezdve a Pókember: Idegenben című filmmel, ami felvezetette a Multiverzumot, majd a folytatás, amiben Peter Parker és Doctor Strange torzulást idézett elő a Multiverzumon, de igazán csak Sam Raimi filmje, a Doctor Strange az őrület multiverzumában mutatta be, mi is ez a végtelen univerzum. Az ismeretlenbe utazunk Doctor Strange társaságában, aki régi és új misztikus szövetségesek segítségével átutazik a Multiverzum észbontó és veszélyes alternatív valóságain, hogy szembeszálljon egy titokzatos új ellenféllel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.