Főoldal Filmek A Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutathatja a Fantasztikus Négyes egyik tagját
Filmek

A Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutathatja a Fantasztikus Négyes egyik tagját

Már nyáron láthatjuk a Fantasztikus Négyes egyik szereplőjét?

453
Fantasztikus Négyes

Nemrég arról számolt be több külföldi lap is, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában pótforgatását többnyire azért rendelték el, mert a Pókember: Nincs hazaút pozitív fogadtatása után a Marvel Studios bátrabban nyúl vissza a korábban bemutatott karakterekhez más stúdiók filmjeiből. A több hetes forgatás alatt több vendégszereplővel bővítették ki a szereplőgárdát, és a legújabb hírek szerint Fantasztikus Négyes egyik tagját is itt fogják először bemutatni a Marvel Moziverzumban.

Több neves lap is megerősítette nemrég, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában pótforgatása során még több őrületet kapunk Multiverzummal kapcsolatban, köztük néhány nagy cameo-jelenettel bővítették ki Sam Raimi filmjét. A kiszivárgott koncepciórajzok és félkész vizuális effektusok látszólag már megerősítették, hogy Sir Patrick Stewart visszatér egy camoóra X-professzor szerepében. Ezt a pletykát később Kevin Feige sem tagadta a ComicBookMovie kérdésében, de kiket láthatunk még a filmben?

A Reddit-szivárogtató “MyTimeToShineHello” (aki egy nagyon hosszú listát osztott meg a Pókember: Nincs hazaút bemutatója előtt, és teljesen pontosan jósolta meg a dolgokat) most Twitteren szivárogtatott néhány információt az MCU következő alkotásáról.

“Újabb tagokkal bővítették az Illuminátusokat” – állítja oldalán. “Mister Fantastic most már köztük van”.

Logikus döntésnek tűnik a készítők részéről, ugyanis a képregényekben Reed Richards is tagja volt ennek a csoportnak, bár azt nem tudjuk, hogy ki kapta a Marvel Első Családjának vezetőjének a szerepét. Korábban voltak már pletykák arról, hogy keresik a színészeket a szerepre, de még nem állt össze a Fantasztikus Négyes, viszont egy-két karakter gazdára talált. Elképzelhető, hogy Mister Fantastic a Doctor Strange folytatásában fog először bemutatkozni, mielőtt Jon Watts közelgő rebootjában jobban megismerhetjük a csoportot.

Doctor Strange
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.