x
Filmek

A Doctor Strange 2. írójának nyomós oka van, hogy Namor miért nem volt Illuminátus tagja a filmben

Igazak a pletykák, hogy ő lesz a Fekete Párduc 2. főellensége?

A Doctor Strange 2. írójának nyomós oka van, hogy Namor miért nem volt Illuminátus tagja a filmben
  • Publishedmájus 11, 2022

A Marvel kockásaiból ismert Illuminátusok egyik tagja feltűnően hiányzott a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásból, és Michael Waldron író most elárulta, hogy Namor miért nem tűnt fel a filmben, mikor nagyszerű alkalom lett volna, hogy bemutassák néhány másodpercre.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben Stephen Strange és America Chavez az Illuminátusok fogságában találja magát, amikor egy alternatív valóságba csöppennek Skarlát Boszorkány elől menekülve. Az Illuminátusok itt megismert csapata eléggé hasonlított a képregénybeli felálláshoz, néhány figyelemre méltó kivételtől eltekintve, például Namor.

Marvel és Carter kapitányok Tony Stark és Namor helyére léptek, míg Mordo mester az elhunyt Doctor Strange helyét vette át Black Bolt, Reed Richards és Xavier professzor mellett. Michael Waldron forgatókönyvíró korábban elárulta, hogy valóban megkérdezte Kevin Feige-t, hogy Vasember szerepét leoszthatja-e Tom Cruise-nak (amiről annyi pletyka született már a premier előtt), és a legfrissebb hírek szerint a tengerészgyalogosról is folyt diskurzus. Az író szerette volna bemutatni, azonban a Marvel Studios vezetőjének egészen más terve van a karakterrel – árulta el a Variety kérdésére.

[Beszéltünk] róla, mert ő minden bizonnyal az Illuminátusok eredeti tagja. De szerintem a Marvelnek más tervei vannak vele az MCU-ban. És így nem került be ebbe a bizonyos filmbe.

Michael Waldron

Az egy jó kérdés, hogy ez megerősíti-e azt a pletykát, hogy Namor a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott névre keresztelt folytatásban fog debütálni. Nem feltétlenül, de már jó ideje szóbeszéd tárgya, hogy a karakter bemutatkozik a folytatásban, a Narcos Mexico színésze, Tenoch Huerta állítólag elvállalja a szerepet. Hivatalos hír még nem érkezett, de megbízható kiszivárogtatások szerint a történet középpontjában az áll majd, hogy Vakanda háborút vív Atlantisz erőivel.

Namor
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.