Főoldal Filmek A Disney törölte a Star Wars: Rogue Squadron bemutatóját, cserébe a Hófehérke és Az oroszlánkirály előzményfilmje is időpontra lelt a naptárban
Filmek

A Disney törölte a Star Wars: Rogue Squadron bemutatóját, cserébe a Hófehérke és Az oroszlánkirály előzményfilmje is időpontra lelt a naptárban

Jövőre már biztosan nem kerül mozikba az új Star Wars-film, a Rogue Squadron.

357
Rogue Squadron

Néhány perce számoltunk be, hogy a Disney eltolta a Marvel Studios egyik cím nélküli projektjének bemutatóját hét hónappal, de ezzel még nem ért véget a bejelentés, ugyanis újabb filmek bemutatóihoz nyúlt hozzá a stúdió. Kezdjük is rögtön egy szomorú hírrel, a Disney törölte Patty Jenkins rendezőtől a Star Wars: Rogue Squadron bemutatóját naptárából, míg a Hófehérke és a Mufasa: Az oroszlánkirály megjelenési dátumot kapott.

A Disney némi változtatást eszközöl a bemutatóknak fenntartott naptárban. A mikiegeres cég több készülő projektjének megjelenése is változott. Ahogy az várható volt, az új Star Wars-film teljesen kikerült a naptárból, a Disney törölte a már bejelentett Rogue Squadron premierjét. A filmmel kapcsolatban csak rossz híreket olvashattunk az elmúlt időben. A forgatást év elején kellett volna elkezdeni, de még a forgatókönyv sem készült el hozzá. A pletykák szerint Patty Jenkins és Kathleen Kennedy nem egyezett, ezért nem kapott zöld lámpát a projekt.

Patty Jenkins Rogue Squadron című filmjét 2023 decemberében tervezték bemutatni a mozikban, de a Disney 2021-es gyártási ütemtervéből kikerült, ezzel pedig nagyon kevés idő maradt arra, hogy a film elkészüljön a megjelenési dátumra. Végül a törlés mellett döntöttek, bár az nem világos, hogy csak egy időre került ki a naptárból, vagy soha nem fog elkészülni a Lázadók pilótáit bemutatni kívánó film.

A 2022-es D23 Expón több film előzetesét is bemutatta a Disney, de ezek egyike sem kapott premierdátumot. A következő Star Wars-film kikerült, viszont a Rachel Zegler főszereplésével készült Hófehérke ellenben bekerült a naptárba, mellette pedig megjelenési időpontot kapott az Agymanók 2. és a Mufasa: Az oroszlánkirály című előzményfilm. A Hófehérke 2024. március 22-én kerül a mozikba, ezt szorosan követi majd az Agymanók 2. 2024. június 14-én és végül a Mufasa: Az oroszlánkirály 2024. július 5-én.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.