Főoldal Filmek A Disney+ októberi megjelenései
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

920
Disney+

Ahogy az éjszakák hosszabbodnak és a nappalok egyre hidegebbé válnak, mi is lehetne jobb a meghitt őszi hangulathoz, mint a legújabb Disney+ tartalmak? Ha a dokumentumfilmek híve vagy, akkor azt ajánljuk, hogy ébreszd fel magadban a detektív énedet, és merülj el a várva várt 3 részes Coleen Rooney: Az igazi Wagatha-sztori című sorozatban. A zene szerelmesei – a díjnyertes Allen Hughes rendezésében – az FX Dear Mama című sorozatával fedezhetik fel a hip-hop legenda Tupac Shakur történetét, míg a Marvel-rajongóknak is bőven akad látnivaló: a csínytevés isteneként Tom Hiddlestonnal a főszerepben érkezik a Loki 2. évada is októberben.

Mivel a kísérteties szezon is a nyakunkon van, a Disney+ rengeteg halloweeni csemegét kínál az R. L. Stine hátborzongató Libabőr című műve által inspirált új sorozattól kezdve a vidámpark ihlette Kísértetkastély című filmig, valamint az olyan rémisztő kedvencekig, mint a Hókusz Pókusz és a Karácsonyi lidércnyomás – utóbbi két film ráadásul idén ünnepli 30. évfordulóját! Egyszóval rengeteg olyan filmet találsz, amibe belekóstolhatsz idén októberben.

Loki – október 6.

Az első évad meglepő lezárása után október 6-án folytatódik a Marvel Studios egyik közönségkedvenc sorozata a Disney+-on. Loki, a csínytevés istene visszatér, és rögtön a Téridő Variancia Alapítvány – egy időn és téren kívül létező, az idővonalat figyelő bürokratikus szervezet – megmentéséért folytatott harc kellős közepén találja magát. Mobius, B-15-ös vadász, valamint számos új és visszatérő karakter oldalán egyre veszélyesebb kalandokba keveredik a folyamatosan táguló multiverzumban. Újra találkoznak Sylvie-vel, Renslayer bíróval, Percikével és a Megmaradóval.

Libabőr – október 13.

Az R.L. Stine bestseller-sorozata ihlette Libabőr öt középiskolás diákot követ Port Lawrence kisvárosában, akik egy Harold Biddle nevű tinédzser fiú három évtizeddel korábbi tragikus halálának sötét titkait tárják fel. Miután Halloween-partit rendeznek a régi Biddle-házban, a tizenévesek egy új, kísértetjárta valóságban találják magukat, ahol össze kell fogniuk, hogy megmentsék a várost – mindeközben új dolgokat tanulnak egymásról és szüleikről.

Kísértetkastély – október 4.

A Kísértetkastélyt a klasszikus vidámparki attrakció ihlette. Egy egyedülálló anya, Gabbie (Rosario Dawson) történetét meséli el, aki ráébred arra, hogy otthonát, ahol fiával él, bosszantó szellemek kísértik. A családi nyugalom helyreállításának reményében Gabbie úgynevezett spirituális szakértőkből toboroz egy vegyes csapatot, hogy segítsenek megszabadítani otthonát a természetfeletti házfoglalóktól. Az akció, kaland és komédia szüntelen keverékében olyan sztárok szerepelnek, mint LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis és Jared Leto, a forgatókönyvíró Katie Dippold, a rendező pedig Justin Simien. A film producerei Dan Lin és Jonathan Eirich, míg executive producerei Nick Reynolds és Tom Peitzman.

FX Dear Mama – október 4.

Allen Hughes díjnyertes rendezőtől érkezik az Dear Mama, az FX ötrészes, rendkívül személyes sorozata, amely a hagyományos dokumentumfilmes történetmesélés hagyományaival szembemenve mutatja be anya és fia, Afeni és Tupac Shakur tanulságos történetét, feltárva az Egyesült Államok lehetőségeit és ellentmondásait a forradalmi lelkesedéstől a hiphop-kultúra leghivalkodóbb évtizedéig.

Coleen Rooney: Az igazi Wagatha-sztori – október

Ez volt az a közösségi médiabotrány, amely lázba hozta a népet, és egy magas bírósági tárgyalást eredményezett. A brit híresség, Coleen Rooney saját magáról és családjáról szóló privát Instagram-sztoriját a tudta nélkül kiszivárogtatják egy újságnak, de Coleen rendkívüli módon igyekszik megtalálni a tettest.

Forrás: The Walt Disney Company (Hungary) Kft.

Disney Plus
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.