Wide Screen
Image default
Pletykák

A Disney nagy meglepetésre készül a streaming szolgáltatásával

Olyan filmeket is láthatunk majd a Disney+ kínálatában, amelyek már rég nem elérhetőek a Vault módszerük miatt.

A Disney nemsokára elindítja a saját streamingszolgáltatását, Disney + néven. Ennek apropójából osztotta meg a vállalat feje, Bob Iger a részvényesekkel, hogy olyan filmek is fel fognak rá kerülni, amelyeket eddig hét lakat alatt őriztek az úgynevezett “Disney Vault”-ban.

A “Disney Vault” azaz a magyarul kb. páncélterem taktika lényege, hogy az egeres cég mindig nagyon-nagyon rövid ideig tartotta a piacon a filmek otthon megnézhető változatait, aztán mentek a “páncélterembe”. Aztán kis idő múlva újra kiadják azokat. Az egész értelme, hogy növeljék a filmek iránti keresetet és az exkluzivitás érzetét. Jelenleg 34 olyan film van, amelyeket időnként elzárják ilyen megfontolásból. Ilyen például Az oroszlánkirály, a Bambi második része vagy A szépség és a szörnyeteg. Valószínűleg ez nagy mértékben növelni fogja a streamingszolgáltatás sikerét, ugyan nem egy hatalmas mennyiség, de a rajongóknak aranyat érhetnek. Ezek mellett az eddig Netflixen megtalálható művek is átkerülnek a pluszra, további saját gyártású új projektek mellett. Többek között ilyen lesz az The Mandalorian sorozat. Nagyon komoly kínálatot tud majd felmutatni a streaming oldal, így erős versenyző lehet a piacon.

Még több a témában...

A Zsivány Egyes eredetileg boldog befejezést kapott volna

Kévés Bence Mihály

Zsivány Egyes – Lázadók és rohamosztagosok harca az első klipben

Kévés Bence Mihály

Teljesen új helyszínt mutat be a Rogue One: A Star Wars Story

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább