x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A Disney+ mikor mutatja be az Ahsoka című sorozatát?

Április elején kaphatjuk meg az Ahsoka első előzetesét, és ami után még okosabbak lehetünk.

A Disney+ mikor mutatja be az Ahsoka című sorozatát?
  • PublishedMarch 8, 2023

A messzi-messzi galaxisban számos tévésorozat és potenciális film került a láthatárra. Az egyik legjobban várt projekt az Ahsoka. Ahsoka Tano (Rosario Dawson) élőszereplős alakjával már egy rövid időre találkozhattak a rajongók A mandalóri epizódjában, hamarosan pedig saját sorozatot kap a rajongók közkedvelt karaktere.

A sorozatról szóló hírekkel nem kényeztették el a rajongókat, néhány forgatási képtől és szivárogtatástól eltekintve még azt sem közölte a Lucasfilm, hogy mikor tervezik bemutatni a sorozatot. De a Variety új jelentése most rávilágít arra, hogy mivel készül a stúdió a következő időszakban, s ebből az is kiderülhet, mikor érkezik az Ahsoka. A cikk alapján a sorozat premierje nyár végén lesz a Disney+-on, ami feltételezhetően 2023 augusztusát vagy szeptemberét jelenti.

A mandalóri eseményeiből kiindulva az Ahsoka a címszereplő kalandjait követi majd nyomon. A sorozat szereplőgárdáját erősíti még Natasha Liu Bordizzo mint Sabine Wren, Hayden Christensen mint Anakin Skywalker, Eman Esfandi mint Ezra Bringer, valamint Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson és Ivanna Sakhno egyelőre ismeretlen szerepekben. A sorozat írója és executive producere a Star Wars-ikon Dave Filoni, valamint A mandalóri producere Jon Favreau.

“Izgalmas, meg kell mondanom” – osztotta meg korábban Filoni az Empire magazinnal, miközben a sorozat történetén dolgozott. “Ez olyasvalami, ami hosszú időre leköt. És aztán eléggé megdöbbentő, amikor ott ülsz, és most már meg kell csinálnod. Már régóta gondolkodtam Ahsoka ezen kalandján, és érdekes látni, milyen fejlődésen ment keresztül.”

Ahsoka Tano
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.