x
Sorozatok

A Disney+ Indiana Jones sorozata a hírek szerint egy előzménysorozat lesz, és nem a címszereplő fiatalkorát mutatja be

A sorozat főszereplője nem is Indiana Jones lesz.

A Disney+ Indiana Jones sorozata a hírek szerint egy előzménysorozat lesz, és nem a címszereplő fiatalkorát mutatja be
  • Publishednovember 11, 2022

Néhány napja bedobták, hogy a Disney+ egy olyan sorozaton dolgozik, aminek főszereplője Indiana Jones lesz. Pontos részleteket nem árultak el, csak találgatni lehetett, hogy folytatás vagy előzmény lesz a mozifilmekhez, most azonban egy új jelentés új megvilágításba helyezi a projektet. Ha igazak a hírek, akkor előzménysorozatot kapunk, aminek főszereplője Indy mentora és Marion apjára, Abner Ravenwoodra fókuszál majd.

A hét elején kaptuk a hírt, hogy a Disney és a Lucasfilm a jövő évi Indiana Jones után tévésorozatot készít a franchisehoz a Disney+ streaming platformra. Jeff Sneider a Hot Mic podcast legutóbbi kiadásában arról beszélt, hogy a sorozat valóban egy előzményfilm lesz, és Indy mentorára, Abner Ravenwoodra fog koncentrálni.

A név ismerős lehet a rajongóknak a klasszikus részekből, még akkor is, ha valójában soha sem szerepelt egyik filmben sem, csak említést kaptunk rá. Az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben Indiana Jones régi barátjának a lányával, Marionnal (Karen Allen) közösen indulnak felkutatni az elveszett műtárgyat, de az is kiderül, hogy évekkel korábban volt egy kis szerelmi kalandjuk.

Sok minden függ majd attól, hogy időben mikor játszódik a sorozat, milyen fiatalon ismerhetjük meg Abnert, de minden esélye megvan rá, hogy a fiatalabb Morison és Indy is feltűnik majd a képernyőn. Ez azonban megerősíti azt, amit már sejteni lehetett, hogy Harrison Ford nem kap szerepet, ahogy arra a színész már utalt nyáron. Ha Indy nem is, talán apja, Henry Jones (akit Sean Connery alakított Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagban) is feltűnhet.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.