Főoldal Sorozatok A Disney+ Indiana Jones sorozata a hírek szerint egy előzménysorozat lesz, és nem a címszereplő fiatalkorát mutatja be
Sorozatok

A Disney+ Indiana Jones sorozata a hírek szerint egy előzménysorozat lesz, és nem a címszereplő fiatalkorát mutatja be

A sorozat főszereplője nem is Indiana Jones lesz.

437
Indiana Jones
Forrás: Disney

Néhány napja bedobták, hogy a Disney+ egy olyan sorozaton dolgozik, aminek főszereplője Indiana Jones lesz. Pontos részleteket nem árultak el, csak találgatni lehetett, hogy folytatás vagy előzmény lesz a mozifilmekhez, most azonban egy új jelentés új megvilágításba helyezi a projektet. Ha igazak a hírek, akkor előzménysorozatot kapunk, aminek főszereplője Indy mentora és Marion apjára, Abner Ravenwoodra fókuszál majd.

A hét elején kaptuk a hírt, hogy a Disney és a Lucasfilm a jövő évi Indiana Jones után tévésorozatot készít a franchisehoz a Disney+ streaming platformra. Jeff Sneider a Hot Mic podcast legutóbbi kiadásában arról beszélt, hogy a sorozat valóban egy előzményfilm lesz, és Indy mentorára, Abner Ravenwoodra fog koncentrálni.

A név ismerős lehet a rajongóknak a klasszikus részekből, még akkor is, ha valójában soha sem szerepelt egyik filmben sem, csak említést kaptunk rá. Az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben Indiana Jones régi barátjának a lányával, Marionnal (Karen Allen) közösen indulnak felkutatni az elveszett műtárgyat, de az is kiderül, hogy évekkel korábban volt egy kis szerelmi kalandjuk.

Sok minden függ majd attól, hogy időben mikor játszódik a sorozat, milyen fiatalon ismerhetjük meg Abnert, de minden esélye megvan rá, hogy a fiatalabb Morison és Indy is feltűnik majd a képernyőn. Ez azonban megerősíti azt, amit már sejteni lehetett, hogy Harrison Ford nem kap szerepet, ahogy arra a színész már utalt nyáron. Ha Indy nem is, talán apja, Henry Jones (akit Sean Connery alakított Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagban) is feltűnhet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...