Főoldal Filmek A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.

356
Oscar

Magyarországon a Disney+ közvetíti élőben a 96. Oscar-gálát március 10-én. A stream a vörös szőnyeges közvetítéssel kezdődik 23:30-kor, a díjátadó pedig éjfélkor indul. Az Emmy-díjas talkshow műsorvezető és producer, Jimmy Kimmel negyedik alkalommal tér vissza az élő show műsorvezetőjeként. A gála showrunnere és executive producere Raj Kapoor, Molly McNearney és Katy Mullan pedig szintén executive producerek. A televíziós közvetítés rendezője Hamish Hamilton.

A 96. Oscar-díj jelöltjeinek teljes listája ezen a linken elérhető.

Az Akadémiáról

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia több mint 10 500, a filmipar legelismertebb művészeiből és vezetőiből álló globális tagságot számlál. Az Akadémia a filmművészet és a filmkészítés minden területét elismeri és ünnepli a filmes teljesítményt elismerő díjak, köztük az Oscar®-díj révén. A világ legnagyobb filmmúzeumával és gyűjteményével az Akadémia megőrzi filmtörténelmünket, és őszinte és lenyűgöző műsorokat mutat be a filmművészet múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az Akadémia minden kezdeményezése révén összeköti a globális közönséget – a tagokat, a filmipart és a filmrajongókat – a filmkészítés és filmnézés iránti közös szenvedélyükön keresztül.

A Disney+ a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, The Simpsons és még sok más film és sorozat kizárólagos streaming-szolgáltatása. Egyes nemzetközi piacokon a Star általános szórakoztató tartalommárkát is felöleli. A Disney+ közvetlenül a fogyasztóknak szóló streaming szolgáltatás, amely a Disney zászlóshajója; kínálata folyamatosan bővül, beleértve saját gyártású exkluzív tartalmakat, játékfilmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős és animációs sorozatokat, valamint rövidfilmeket. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához; a Disney+ önálló streaming szolgáltatásként a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja. További információ a disneyplus.com weboldalon vagy a legtöbb mobil és csatlakoztatott TV-eszközön elérhető Disney+ alkalmazásokon található.

Oscar
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.